Obavijesti

Show

Komentari 1

Supertalent: Zbog koktela sam razbio vagon boca

Supertalent: Zbog koktela sam razbio vagon boca
4

Skupina Show team otplesat će triler-vjenčanje, a Dušan za show priprema koktel “Supertalent”. Nikola Pavličević ovaj put neće pjevati Sinatru

VIDEO

Plesat ćemo cijelo vjenčanje, od prosidbe, koračnice do bacanja buketa. Naša posebnost je u tome što plešemo priču, opisuje nastup svoje skupine u Supertalentu Tanja Metikoš (26) iz Knina.
Osam djevojaka i mladić pet godina plešu zajedno. Iako ih većina studira u Zagrebu, za koreografiju za treću polufinalnu emisiju našli su vremena.
- Prijatelji smo i poznajemo se pa nam nije bilo teško trenirati i putovati na probe - priča Tanja. U Zagreb je doputovalo i tridesetak njihovih navijača. Barmen Dušan Janjatović pripremio je unikatni koktel “supertalent”.
- U šest godina porazbijao sam vagon boca - smije se Dušan. Trinaestogodišnji “šarmer” Nikola Pavličević ovaj put neće pjevati Sinatru nego talijansku šansonu.
- Imam tremu i uzbuđen sam, ali sve za slavu. Želim biti poznati pjevač - kaže Pavličević, a njegovu prijateljicu i sugrađanku Adrianu Vidović (14) brine kako će u potpeticama visokim deset centimetara sići na pozornicu dok pjeva pjesmu Whitney Houston.

NA KUBI JE 5. NAJBOLJI BARMEN NA SVIJETU
Ugostitelj Dušan Janjatović (22) iz Požege završio je školu za majstora koktela. Na svjetskom natjecanju barmena na Kubi osvojio je peto mjesto. Tamo je upoznao uzore, barmene iz poznatoga koktel-bara Kahunaville u Las Vegasu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele