To je to što me zanima!

Suprug kraljice Elizabete imao prometnu nesreću: 'Dobro je...'

Glasnogovornik iz Buckinghamske palače potvrdio je kako je vojvoda od Edinburga bio umješan u prometnu nesreću dodajući kako nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Princ Philip (97) sudjelovao je u prometnoj nesreći u blizini Sandringham Estatea, piše Skynews.

Glasnogovornik iz Buckinghamske palače potvrdio je kako je vojvoda od Edinburgha doživio prometnu nesreću dodajući kako nije ozlijeđen.

Princ Philip, suprug kraljice Elizabete II.,  u travnju je bio hospitaliziran je zbog operacije kuka koja je predviđena ove srijede, objavila je Buckinghamska palača.

- Njegova kraljevska visost, vojvoda od Edinburgha je primljen u utorak u bolnicu Kralja Eduarda VII. u Londonu radi ranije predviđene operacije kuka koja će biti izvedena u srijedu - navodilo se u priopćenju palače.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Princ Philip  se umirovio u kolovozu 2017. nakon što je sudjelovao na više od 22.000 službenih javnih događanja od kada je njegova supruga stupila na prijestolje 1952. Kraljica Elizabeta II. za princa se udala se 1947.  u Westminsterskoj palači. Jubilarnih 70 godina braka proslavili su prošle godine u dvorcu Windsor u krugu obitelji, no nije bilo službenog slavlja za javnost.

Princ Filip ima kraljevski 'pedigre' i bez Elizabete. Njegov djed po ocu bio je grčki, a po majci danski kralj. Rođen je na Krfu 1921. godine, ali mu je obitelj protjerana iz Grčke dok je bio dijete i nastanila se u Britaniji.

Elizabeti je u 65-godišnjoj vladavini, najdužoj u britanskoj povijesti, bio glavni oslonac. On joj je 1952. priopćio vijest da joj je umro otac i da je postala kraljica.

TKO ĆE SLJEDEĆI OTIĆI? Nemilosrdna Meghan: Bježite, s vojvotkinjom se ne može raditi

NINA MARTINA SE PREPOLOVILA, A IRENA JE NEPREPOZNATLJIVA: Kako kandidati 'Života na vagi' izgledaju danas? 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 18.01.2019.

    ako plenković vidi da je pošao u mirovinu u 95-toj godini života...mogli bi i hrvati.

  • Ivica Gljivica 18.01.2019.

    Ostala mi je u sjećanju slika kad je nosio škotski kilt, sjedio i raširio noge. A paparazziji dobili priliku uslikat kraljevski visuljak, HEHEHE!

  • ms09 18.01.2019.

    Pa koliko oni zive🤪

Komentiraj...
Vidi sve komentare