To je to što me zanima!

Supruga Frane Lasića: Svjesni smo velike razlike u godinama. On voli djecu i veseli se trudnoći

Osjećam se dobro, zdravo, vitalno i inspirirano za rad pa se nadam da ću svoje radove nastale tijekom karantene izložiti prije porođaja, govori umjetnica Milena Matić
Vidi originalni članak

Glumac i glazbenik Frano Lasić (65) čeka dijete sa suprugom, likovnom umjetnicom Milenom Matić (35). Milena je vijest otkrila na društvenim mrežama kad je podijelila fotografiju na kojoj ponosno ističe trudnički trbuh.

- Razlika u godinama među nama je zaista velika. Oboje smo svjesni, ali imamo skladan brak. Volimo se osam godina, toliko i živimo. Obožavam djecu, kao i Frano koji se oduševio kada sam mu rekla da sam trudna - rekla je umjetnica za Gloriju

POGLEDAJTE VIDEO: Rekorderi razvoda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dijete bi se trebalo roditi za dva mjeseca. Frano živi na relaciji Hrvatska - Srbija, a Milena je za Gloriju opisala kako provode dane u Beogradu. 

SRETNA VIJEST Frano Lasić i 30 godina mlađa umjetnica Milena čekaju bebu...

- Frano dane provodi na snimanju filma 'Leto kad sam naučila da letim', koji režira Radivoje Andrić-Raša, a snima se dijelom u Srbiji, dijelom u Hrvatskoj. Ja sam uglavnom kod kuće jer u pandemijskim uvjetima ne želim ništa riskirati. Osjećam se dobro, zdravo, vitalno i inspirirano za rad pa se nadam da ću svoje radove nastale tijekom karantene izložiti prije porođaja - govori Milena. 

Frano iza sebe ima tri braka i troje djece - sinove Janka (33) i Luku (22) te kćer Linu (24). Franin brak s Beograđankom Ljiljanom trajao je tri tjedna te se smatra da je to jedan od najkraćih brakova na ex-Yu estradi. S Milenom se vjenčao prije pet godina u Beogradu nakon dvije godine veze.

Frano je najpoznatiji po ulozi Melkiora Tresića u Vrdoljakovom filmu 'Kiklop', a znaju ga i po pjesmama 'Zagrljeni' i 'Volim te budalo mala'. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • jamesbond7777 10.09.2020.

    samo deeri frane nis ih ne zali😎😎😎😎oce to zene samo ih sram pitat

  • baka3440 10.09.2020.

    Stari lisac. Svaka čast.

  • ♡♡♡ 10.09.2020.

    Ja da sam muskarac zapitala bih se kako to da sve vise mlađih zena odlazi za starije muskarce, ne mislim samo na ove bogatase poznate osobe... "stariji" muskarci znaju prici curi, danasnji decki ubi Boze, pi*kice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare