To je to što me zanima!

Supruga Janja: Vinko Coce je sad izvan životne opasnosti

STABILNO Zbog osjetljivog stanja nakon operacije još nije moguć novi postupak. Infekcija je zahvatila dio tkiva, pa ranu čiste i previjaju, što Vinko teško podnosi
Vidi originalni članak

Liječnici su nam rekli da postupno ide nabolje, kaže Janja Coce, supruga Vinka Coce (59), koja je jučer muža posjetila s njegovim bratom Dujom.

Iako se u nekim medijima spominju odlazak na još jednu operaciju te liječenje u barokomori, Vinkova supruga kaže da je to trenutačno neizvedivo. Problem je u pjevačevu osjetljivom postoperativnom stanju. Infekcija je zahvatila veći dio tkiva, pa ranu često čiste i previjaju, što Vinko teško podnosi. Priključen je na aparate i prima antibiotsku terapiju.

Pjevač je, objašnjava supruga, zbog sredstava za ublažavanje bolova mamuran i liječnici ga pokušavaju održavati što više budnim. I dalje je na Odjelu intenzivnog liječenja splitskoga KBC-a, gdje se liječi od teške infekcije. U bolnici se nalazi tjedan dana. Do sada su mu operirali inficiranu ranu na trtici. Uz obiteljsku potporu i brigu, trogirski pjevač prima poruke potpore od mnogih kolega s estrade i obožavatelja.     

Idi na 24sata

Komentari 41

  • LebronPetrovic 20.05.2013.

    Izdrži legendo ! Moraš još puno puta pivat: Vilo moja !

  • shadow100s 19.05.2013.

    Nakon zabrinjavajućeg zdravstvenog stanja baba Mande je van životne opasnosti...operacija hemeroida je uspjela... sada umjesto hemeeoida ima mali asteroid na mjestu gdje sunce toliko ne dolazi...potvrdila splitska bolnica

  • bettyboop25 19.05.2013.

    Vinku želim samo jedno da se uspješno izliječi,odnosno zaliječi,jer dijabetes razara organizam.Za dijabetičare svaka rana može biti kobna.! Po povratku iz bolnice Vinko mora iz temelja promijeniti svoj način života,jer drugog izbora nema.! Sretno.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare