To je to što me zanima!

Supruga Olivera Dragojevića u emotivnoj objavi: 'Ako se ikad sretnemo, platit ćeš mi za ovo'

Vesna Dragojević u tekstu je spomenula kako je danas koncert u čast Olivera te je naglasila kako bi on 'gušta, svira i piva', ali ovaj put to će njegovi prijatelji napraviti za njega
Vidi originalni članak

Prije četiri godine, na današnji dan, napustio nas je jedan od najvećih hrvatskih glazbenih velikana svih vremena, Oliver Dragojević. Njegova supruga Vesna povodom obljetnice objavila je emotivnu objavu koja će mnoge ostaviti bez teksta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dragi naš dida. Svi smo tu. Nas 14. Danas su tu i tvoji prijatelji. Puno njih. Danas je dan za pismu, ne za plakanje - započela je te nastavila.

- Svi nam se javljaju i tvoji obožavatelji dolaze. Pričaju na svim jezicima, a ja kliman glavom, prepostavljam da te hvale. Ostavio si nam veliki teret. Sad su se prebacili na mene. Znaš da sam to vješto izbjegavala. Više sam se islikavala u godinu dana nego kroz cili život. Danas je veliki koncert. Znam da bi gušta svirat i pivat, ali ovaj put oni to rade za tebe. Puno mladih i tvojih starih prijatelja - napisala je.

Naglasila je ono što je već i ranije rekla, kako Oliveru ne bi bilo drago da vidi toliki šušur jer nikada nije mislio da je velik.

ČETVRTA GODIŠNJICA SMRTI OLIVERA Ispovijed njegove Vesne: 'Htjeli smo se vjenčati u Las Vegasu, a sama mu ne mogu ići na grob'

- Znam da ti nije draga ovolika pompa oko svega toga. Mi smo samo promatrači i nismo u organizaciji. Znam što bi rekao, ali neću beštimat. U nas ništa nova. Nastavili smo kako smo živjeli s tobom. Ako se ikad sretnemo, platit ćeš mi za ovo. Volimo te do kraja života - zaključila je.

Uz emotivni tekst kojeg je napisala objavila je i njegovu pjesmu "Ostavljam te samu" sa Stjepanom Hauserom.

ČETIRI GODINE BEZ LEGENDE Supruga Olivera Dragojevića o koncertu: 'On to ne bi podnio, nikada nije mislio da je velik...'

Vesna i Oliver upoznali su se u ljeto 1973., a vjenčali su se samo deset mjeseci kasnije, u ožujku 1974. Ostali su zajedno sve do njegove smrti.

Jednom prilikom Oliver je priznao da Vesnu ne bi oženio da su se upoznali kasnije, kada je on već bio popularan glazbenik jer bi mislio da je s njim samo radi novca. 

POGLEDAJTE VIDEO Nina Badrić sa sekom zapjevala Oliverov hit i dirnula mnoge: 'Rasplakale ste me, divno je'

Oliver je preminuo na današnji dan 2018. u 71. godini života, godinu dana nakon što mu je dijagnosticiran rak pluća. 

Podsjetimo, obljetnica se započela obilježavati koncertom njegovih Dupina i gostiju na trajektu koji je oko 18 sati u utorak krenuo iz Splita. Glavni koncert održat će se u petak 29. srpnja s početkom u 21 sat na pijaci ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci. Na koncertu će nastupiti Oliverovi prijatelji i kolege glazbenici, a pjevat će njegove najljepše pjesme koje je ostavio u bogatom naslijeđu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • poštenjak_1 29.07.2022.

    Poštujem sve ali samo kaj ne iskoci iz paštete.

  • zeljeno_korisnicko_ime 29.07.2022.

    di je Graso, Hana, beba, Danijela, a tek Bloom aloo?

  • Mikroovalna 29.07.2022.

    Bio je velik, ali nigdje nema sjećanje na također velikane poput Arsena, Tošea, Ivo Robić, Dino Dvornik i ostali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare