To je to što me zanima!

'Ivo me nazvao i čestitao Novu, rekao je: 'To je to' i poklopio'

Zadnji put smo se čuli na Staru godinu u 18.57. Napravio je nešto što nije u 40 godina koliko se znamo. Nazvao me, dvaput zaželio sreću mojoj obitelji. Pokušao sam uzvratiti, ali je prekinuo, kaže njegov prijatelj
Vidi originalni članak

Orašje, rodno mjesto Ive Gregurevića zavijeno je u crno. Susjedi plaču i jecaju za njihovim najomiljenijim susjedom koji je uvijek i svakoga pozdravljao. Ivo je svoje sumještane smatrao tvrdoglavim ljudima koje je jako volio i cijenio, a sada se svi do zadnjega opraštaju od legendarnog glumca. 

POGLEDAJTE SNIMKU:

- On je bio čovjek kakvog dugo nećemo vidjeti na ovom svijetu. Bio je gromada, ali opet tako jednostavan, ponizan, srdačan i skroman da su ga svi voljeli - ispričao je njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva Iljo Benković. Družili su se više od 40 godina i teško mu je zamisliti da ga više nema.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je jedan veliki šok, on mi je bio najbolji prijatelj 40 godina. Hrvatska scena je izgubila velikog glumca, u skoroj budućnosti nećemo imati takvog velikana -  rekao je Benković.

- Zadnji put samo se čuli na staru godinu u 18.57 sati, nazvao me da mi čestita Novu godinu. Dogodilo se nešto što se nije dogodilo otkako smo prijatelji. Htio sam mu uzvratiti čestitku, ali on je rekao: Eto to je to i vidimo se' i prekinuo poziv. Nažalost, vidjet ćemo se u drugačijim okolnostima - rekao je Benković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispred njegove kuće mještani su zapalili svijeće i po posljednji put se pozdravili od najomiljenijeg susjeda.

Kako doznajemo od najbližih prijatelja Ive Gregurevića, posljednji ispraćaj glumačkog velikana je u ponedjeljak u 15 sati na Mirogoju u Zagrebu. Sutradan će sprovod biti u 14 sati u njegovom rodnom Orašju.   

Idi na 24sata

Komentari 56

  • grbuša 05.01.2019.

    Nek ti je Bog u pomoći, bio si "glumčina" ne usporediva ! Mir s tobom Ivo !!!

  • victori 04.01.2019.

    Neznam zašto nitko ne spominje prvu jedinu suprugu Ive i majku sina Marka Ljubicu Jureta koja je bila OK. žena, 1973.g. završila Upravnu školu u Vinkovcima a on Poljoprivrednu školu u Vk. u koju ga je upisao otac da se vrati na imanje u D. Mahalu. Njegov profesor književnosti Himzo Nuhanović rekao mu je da je on rođeni glumac, te je Ivo otišao na Kazališnu akademiju u Zg., proslavio se ii prerano umro. Obzirom da je imao ranije moždani udar i da je obilazio liječnike kao kafiće možda bi još bio živ, počivao u miru legendo!

  • volter 04.01.2019.

    Nek mu je laka bosanska zemljha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare