To je to što me zanima!

Šuška se o odgodi Eurosonga: 'Na liniji smo s Rotterdamom'

Zasad službeno ništa ne znamo, čekamo informaciju o tome pa me nazovite kasnije. Da je službeno, vjerujte mi da bismo znali odmah, rekla nam je Kedžina menadžerica
Vidi originalni članak

U posljednjih nekoliko dana otkazano je 'hrpu' koncerata i nastupa glazbenika, kao mjera opreza zbog korona virusa, a sada se šuška kako će se otkazati i Eurosong 2020. koji je na rasporedu u svibnju u Rotterdamu.

- Otkazan je Eurosong 2020. Službena obavijest očekuje se sutra. Eurosong 2021. održat će se u Rotterdamu, ali s novim pjesmama. Svi ovogodišnji izvođači bit će pozvani natrag, ali zbog pravila sve trenutačne pjesme više neće biti prihvatljive - jedna je od jučerašnjih objava na Twitteru.

Odmah smo kontaktirali HRT da bi nam potvrdili ili demantirali otkazivanje glazbenog spektakla.

- Taj Tweet je došao iz neprovjerenog izvora koji nema veze s organizacijom Eurosonga. Još ujutro smo se čuli s Rotterdamom i nije bilo ništa rečeno o odgodi, ali svi smo na čekanju i prati se razvoj događaja. Naša direkcija je u svakodnevnom kontaktu s Eurosongom i zadnja informacija je da još ide sve prema planu, ali reagirat ćemo ako će to biti potrebno, ovisno o situaciji s koronom - rekli su nam s HRT-a.

Sličan odgovor dala nam je i menadžerica Damira Kedže (32), Snježana Radočaj.

OČEKUJE SE 65.000 LJUDI Ni korona virus mu ne može ništa, Eurosonga će ipak biti

- Zasad službeno ništa ne znamo, čekamo informaciju o tome pa me nazovite kasnije. Čekamo da vidimo što će se dogoditi s tim. Da je službeno, vjerujte mi da bismo znali odmah - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 18.03.2020.

    Koja tragedija

  • Dmitar-Zvonimir 18.03.2020.

    Jbt koji događaj koji vam je qurac vecina je donjela virus izvana i treba li uopce putovati odgovor je jasan NE NIKAKO

  • 18.03.2020.

    Svejedno ga ne bih gledao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare