To je to što me zanima!

Šušnjara zaintrigirala fotkama u vjenčanici: 'Prva ili druga?'

Splićanka se nije mogla odlučiti koja joj se vjenčanica više sviđa pa je za savjet pitala pratitelje napisavši: 'Prva ili druga?'. Planira li se Andrea udati u bližoj budućnosti, za sada nije poznato
Vidi originalni članak

Pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara (32), zaintrigirala je obožavatelje na društvenim mrežama nakon što je objavila dvije fotografije na kojima isprobava vjenčanice u jednom splitskom butiku.

Splićanka se nije mogla odlučiti koja joj se vjenčanica više sviđa pa je za savjet pitala pratitelje napisavši: 'Prva ili druga?'. Planira li se Andrea udati u bližoj budućnosti, za sada nije poznato.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona je ranije u jednom intervjuu u šali pokazala obje ruke i poručila kako još ni na jednoj nema prsten.

Na pitanje novinara mogu li njezini fanovi u 2020. očekivati zaruke, skromno je odgovorila kako joj je na pameti samo i isključivo ljubav i da ne želi požurivati.

U DUBROVNIKU Uživa: Šušnjara se pohvalila sedam godina mlađim dečkom

Inače, pjevačica se u lipnju prošle godine nije odvajala na CMC festivalu u Vodicama od svog dečka kojeg je do tada pažljivo skrivala od javnosti. Nije htjela otkriti da se radi o Marku Juričiću (25).

Splićanin ju je nestrpljivo čekao sam u backstageu dok je imala nastup na glavnoj pozornici, a sve je snimao mobitelom. Andrea je predstavila pjesmu 'Lozinka za sreću', a par se trudio ne privlačiti pozornost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Cleocleo 26.01.2020.

    Daj si nabavi stilista, kad ćeš više shvatiti da nemaš stila, ali ono....niti malo...pojma nemaš!

  • 25.01.2020.

    Druga

  • serpentine 25.01.2020.

    Druga.🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare