To je to što me zanima!

Suzy Josipović zna napraviti zdrav obrok u samo 30 minuta

Na festivalu hrane i vina vlasnica modne agencije spremila je tri jela i poslužila ih posjetiteljima. Njezine delicije tako su brzo nestale da ih nije stigla ni probati
Vidi originalni članak

Među desecima znatiželjnika bila je i njezina dugogodišnja prijateljica Vanja Mamić, koja je duhovito komentirala: “Uvijek me oduševi kad vidim kako ti napraviš ručak od ničega!”.

Prvi dan sajma Suzy Josipović Redžepagić (48) za samo pola sata pripremila je tri jela, toplo-hladnu salatu, tjesteninu s gljivama te rižoto s mrkvom i lukom. 


- Vjerujem da je bilo ukusno jer je 50-­ak ljudi sve pojelo u pet minuta, a ja ih nisam stigla ni kušati - kaže Suzy. 

Dodala je kako joj nitko ne vjeruje da se bivši model i zaposlena žena po cijele dane mota uz štednjak. Nedavno je objavila kuharice ­“50 slanih jela” i “50 slatkih jela”. Na to se odlučila jer su joj nakon posla djeca znala govoriti: “Gladni smo, daj brzo nešto”. 


- Pobornica sam zdrave hrane jer još imamo sreću da nam kumice donose na plac svježe namirnice od kojih se mogu složiti jeftini i zdravi obroci - kaže.      

U mojim kuharicama su samo tradicionalna jela     

U njima su recepti za jela bosanske, zagorske, slavonske, ličke i mediteranske kuhinje. Obje kuharice mogu se kupiti na kioscima u Zagrebu, a svaka stoji 29,90 kuna.     

Idi na 24sata

Komentari 48

  • vanilijica 07.04.2014.

    Uopće ne kužim svrhu ovog članka? Kaj je tu čudno ja svaki dan kuham zdravu hranu za pola sada ručak je gotov. Pato zna svaka prosjećna žena a naroćito tih godina. Kao da je svjetsko čudo u ćetrdesetima skuhati zdravi obrok u pola sata.SVAŠTA!

  • sylvia 06.04.2014.

    To znam i ja ,kaj je tu fascinantno? Ja ne znam tko drugačije kuha u današnje vrijeme, što zbog love, što zbog nedostatka vremena? Ne kužim članak i kaj je tu spešel?

  • biciklist 06.04.2014.

    domaće je najbolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare