To je to što me zanima!

Svadba milijardera: Tri dana partijali, a posjetili Šoltu i Vis

Uživali smo u emotivnoj ceremoniji ispunjenoj ljubavlju, suzama i puno radosti, predivan trenutak za podijeliti s ljudima koje volimo, napisao je Caudwell uz fotografiju na Instagramu
Vidi originalni članak

Kći milijardera Johna Caudwella (66) udala se ovog vikenda na crnogorskom otočiću Svetom Stefanu. Osnivač britanske tvrtke 'Phones 4u' odveo je kći Libby (31) do oltara gdje se udala za odabranika Simona Morgana. Sudeći po fotografijama na njegovom Instagramu prije Crne Gore obišli su i hrvatsku obalu te su posjetili Šoltu i Vis. 

Ponosni otac pohvalio se na Instagramu da mu se udala kći, a slavlje je trajalo tri dana. 

- Uživali smo u emotivnoj ceremoniji ispunjenoj ljubavlju, suzama i puno radosti, predivan trenutak za podijeliti s ljudima koje volimo - napisao je Caudwell uz fotografiju na Instagramu. Među uzvanicima bila je i vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson (59) koja je inače Johnova prijateljica. 

Svadba je bila u hotelu s pet zvjezdica, piše Daily Mail, a gosti su rado dijelili trenutke uživanja na društvenim mrežama. 

- Nakon ceremonije slijedila je fenomenalna zabava na kojoj smo plesali ispod zvijezda do tri ujutro - dodao je Caudwell. 

- Čestitam Gđo i Gosp. Morgan, danas sam zbilja ponosan otac - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • deena 12.06.2019.

    Onaj stari s naočalama i curim joj je otac, a zenska s njim mu je djevoka ( litvanka, koja je 30 godina mlada od njega).

  • 11.06.2019.

    Jesu ti bogati ru.ni !!!

  • špricer_1 11.06.2019.

    I kakve to veze ima sa lijepom nasom? Englezi u crnoj gori

Komentiraj...
Vidi sve komentare