Show

Komentari 38

Svadba milijardera: Tri dana partijali, a posjetili Šoltu i Vis

Svadba milijardera: Tri dana partijali, a posjetili Šoltu i Vis

Uživali smo u emotivnoj ceremoniji ispunjenoj ljubavlju, suzama i puno radosti, predivan trenutak za podijeliti s ljudima koje volimo, napisao je Caudwell uz fotografiju na Instagramu

Kći milijardera Johna Caudwella (66) udala se ovog vikenda na crnogorskom otočiću Svetom Stefanu. Osnivač britanske tvrtke 'Phones 4u' odveo je kći Libby (31) do oltara gdje se udala za odabranika Simona Morgana. Sudeći po fotografijama na njegovom Instagramu prije Crne Gore obišli su i hrvatsku obalu te su posjetili Šoltu i Vis. 

Ponosni otac pohvalio se na Instagramu da mu se udala kći, a slavlje je trajalo tri dana. 

- Uživali smo u emotivnoj ceremoniji ispunjenoj ljubavlju, suzama i puno radosti, predivan trenutak za podijeliti s ljudima koje volimo - napisao je Caudwell uz fotografiju na Instagramu. Među uzvanicima bila je i vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson (59) koja je inače Johnova prijateljica. 

Svadba je bila u hotelu s pet zvjezdica, piše Daily Mail, a gosti su rado dijelili trenutke uživanja na društvenim mrežama. 

- Nakon ceremonije slijedila je fenomenalna zabava na kojoj smo plesali ispod zvijezda do tri ujutro - dodao je Caudwell. 

- Čestitam Gđo i Gosp. Morgan, danas sam zbilja ponosan otac - zaključio je.

Najčitaniji članci