To je to što me zanima!

'Svaki dan se budim u šest, a noge više uopće ne depiliram'

To je nešto nevjerojatno. Uvijek možete opet doći ako vidite koju dlačicu da se pojavljuje, Victoria Beckham otkrila je da je dlačice na nogama uklonila laserski
Vidi originalni članak

Iako joj je raspored pretrpan poslovnim i obiteljskim obavezama, Victoria Beckham (39) svaki dan pronađe vremena za vježbanje. Modna dizajnerica u intervjuu za časopis Allure otkrila je da se svaki dan budi u šest ujutro i trči. Progovorila je i o nekim tajnama ljepote, pa je priznala da noge ne depilira, već da je na nagovor prijateljice Eve Longorije dlačice odlučila ukloniti laserski. 

- To je nešto nevjerojatno. Uvijek možete opet doći ako vidite koju dlačicu da se pojavljuje. No, ja s tim nemam problema. To je bio jedan od najboljih savjeta koje mi je Eva dala - rekla je supruga Davida Beckhama (38) u intervjuu. 

Victoria ne skriva da obožava živjeti u Los Angelesu. 

- Šest godina koje sam provela u Americi bile su najsretnije u mom životu - ispričala je Victoria te dodala kako ne kaže da u Londonu, gdje obitelj sada živi, nije sretna. Samo joj je, kako tvrdi, u Los Angelesu bilo ljepše. 

Prije samo tjedan dana Victoria je na tjednu mode u New Yorku predstavila svoju novu kolekciju odjeće. Iz prvog reda podršku su joj pružali suprug i djeca, Brooklyn (14), Romeo (11), Cruz (8) i tatina ljubimica, dvogodišnja Harper.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Princcess 18.02.2014.

    Ona i njezina obitelj su mi super, jedino što me kod nje iritira je to da bi ponekad mogla nabaciti osmijeh, smeta me ta njena umjetna faca!

  • _petra_ 18.02.2014.

    kao da je otkrila toplu vodu

  • marija1411 18.02.2014.

    divim se ovim zvijezdama koju bol one trpe; brojne korekcije kod plastičnog kirurga, silikoni na svim mogućim mjestima, botoks obavezno, pa i to skidanje dlaka i x stvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare