To je to što me zanima!

'Švaler' Shane: Želim hodati sa Sofiom Vergarom, osvojit ću je

Poslat ću joj fotografiju na kojoj bez majice šećem po plaži. To je bolje nego da se 'pofotkam' polugol u krevetu, rekao je Warne u radijskoj emisiji. Misli da ima šanse
Vidi originalni članak

Nakon prekida s Liz Hurley (48), njen bivši zaručnik baca se u nove ljubavničke pothvate. Shane Warne (44) ovog si je puta zacrtao poprilično visok cilj - želi osvojiti Sofiju Vergaru (41) koja je odnedavno također slobodna.

- Jako je seksi i totalno je 'cool', mislim da imam šanse kod nje sad kad je slobodna - rekao je ženskaroš Shane u radijskoj emisiji. 

Voditelji su mu rekli da će mu oni pomoći u osvajanju latino dive. Rekli su mu da bi najbolje bilo da joj na Twitter pošalje fotografiju na kojoj polugol leži u krevetu i pita je kako se nosi s prekidom sa zaručnikom. 

- Ne, to bi bilo previše jadno. Moram biti suptilniji. Poslat ću joj fotografiju na kojoj šećem po plaži, bez majice naravno - rekao je Warne kroz smijeh te dodao kako mu je i samom jasno da nema neke prevelike šanse kod Vergare. 

Sophia je prošli vikend na društvenoj mreži WhoSay objavila da su ona i Nick Loeb (38), s kojim je bila zaručena dvije godine, prekinuli. Kao razlog je navela nemogućnost da usklade privatni život i poslovne obaveze.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • _l_ 28.05.2014.

    osvojit ćeš ti moju babu!!

  • Bezobrazno zelene 28.05.2014.

    Samouvjeren neki tip, ovakvi su najbolji...uvijek se hvale oni koji nisu za ništa....

  • triangle 28.05.2014.

    Tko ne bi htio osvojiti Sofiju,al ovo je čista zaj...ncija,bzvz...

Komentiraj...
Vidi sve komentare