Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

'Švaler' Shane: Želim hodati sa Sofiom Vergarom, osvojit ću je

Poslat ću joj fotografiju na kojoj bez majice šećem po plaži. To je bolje nego da se 'pofotkam' polugol u krevetu, rekao je Warne u radijskoj emisiji. Misli da ima šanse

PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
7 komentara

Nakon prekida s Liz Hurley (48), njen bivši zaručnik baca se u nove ljubavničke pothvate. Shane Warne (44) ovog si je puta zacrtao poprilično visok cilj - želi osvojiti Sofiju Vergaru (41) koja je odnedavno također slobodna.

- Jako je seksi i totalno je 'cool', mislim da imam šanse kod nje sad kad je slobodna - rekao je ženskaroš Shane u radijskoj emisiji. 

Voditelji su mu rekli da će mu oni pomoći u osvajanju latino dive. Rekli su mu da bi najbolje bilo da joj na Twitter pošalje fotografiju na kojoj polugol leži u krevetu i pita je kako se nosi s prekidom sa zaručnikom. 

- Ne, to bi bilo previše jadno. Moram biti suptilniji. Poslat ću joj fotografiju na kojoj šećem po plaži, bez majice naravno - rekao je Warne kroz smijeh te dodao kako mu je i samom jasno da nema neke prevelike šanse kod Vergare. 

Sophia je prošli vikend na društvenoj mreži WhoSay objavila da su ona i Nick Loeb (38), s kojim je bila zaručena dvije godine, prekinuli. Kao razlog je navela nemogućnost da usklade privatni život i poslovne obaveze.

Naši partneri pišu
Message