To je to što me zanima!

Sve je spremno za MAC: Huljić i Lepa Brena pripremili show....

Slušat ćete jednu klasičnu obradu moje pjesme koja je bila napisana za Olivera Dragojevića, 'Dva put san umra', u jednoj potpuno novoj izvedbi s orkestrom, rekao je Huljić
Vidi originalni članak

MAC spektakl u Areni počinje za nekoliko sati, a zvijezde koje nastupaju završile su generalne probe, i svoje dojmove podijelili s fanovima. Lepa Brena kaže da je za gledatelje pripremila pravi mali spektakl, program koji traje 6-7 minuta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bit će to nešto predivno i fantastično, jedan opus koji je povezao mojih 40 godina rada, i iskreno se nadam da će se svidjeti publici - rekla je Brena. 

Kaliopi kaže da je već nakon prvog odgledanog MAC-a prošle godine odmah poželjela da ovog puta zapjeva na toj sceni. Nakon generalne probe, njezina iskustva su više nego pozitivni.

- U moje četiri minute dok budem pjevala uživat ću maksimalno, došla sam sa svojim bendom, nastupat ćemo uživo onako kako se to odvija na mojim koncertima, a MAC će se potruditi da toj priči doda jedno maestralno i nestvarno svijetlo, kako bi sve izgledalo magično - otkrila je Kaliopi. 

Tonči Huljić predstavit će se publici MAC-a na jedan malo drugačiji način, pjesmom koja je svima dobro poznata.

- Slušat ćete jednu klasičnu obradu moje pjesme koja je bila napisana za Olivera Dragojevića, Dva put san umra, u jednoj potpuno novoj izvedbi s orkestrom - rekao je Huljić. 

Aleksandra Radović gledateljima MAC-a obećava sjajnu muziku uživo i dobru atmosferu, po kojoj su ona i njezin bend poznati. 

- Ja sam poznata po nastupima uživo, i večeras će također biti live nastup, mislim da mene publika zbog toga i voli, moj bend sjajno svira, mi smo dobro uigrana ekipa, tako da je nastup baziran na sjajnoj glazbi i dobroj atmosferi - rekla je Aleksandra. 

Žarko S.A.R.S. je nakon generalne probe fasciniran veličinom bine i ogromnim LED ekranima koji su važan dio njihovog nastupa.

- Scena izgleda fenomenalno prije svega zbog LED ekrana koji su ogromni. Kad sam se malo odmakao od bine i došao na prednji dio, okrenuo sam se i pogledao, izgleda baš divno. Tijekom nastupa imamo lijepu video pratnju na ekranima i slobodno mogu reći da e biti nekoliko ljudi na pozornici.Super priča i jedva čekam izaći na pozornicu -rekao je Žarko. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 27.01.2020.

    Kaliopi obozavam 🤗🤗

  • netko iz 2 mase 27.01.2020.

    sad još u kolo i zapivajte druže tito...

  • BabaYaga 27.01.2020.

    Je l' taj MAC bolji od Zagrebfesta?🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare