To je to što me zanima!

Sve je spremno za Music Awards Ceremony u beogradskoj areni: Nastupit će Grašo i Jelena Rozga

Spektakl će dodatno uveličati Jelena Gavrilović i Tonči Huljić, današnji domaćini, koji će i proglasiti pobjednike u 10 kategorija za koje su obožavatelji mogli glasati do jučer
Vidi originalni članak

Beogradska Štark Arena večeras će biti epicentar regionalne glazbene scene, kada će, točno u 20 sati započeti treće izdanje Music Awards Ceremony. Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva i Joker out bend već će večeras nastupiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAC (@music.awards.ceremony)

Impresivna scenografija, najsuvremeniji svjetlosni i audio-video efekti, pozornica koja ukupno zauzima 2.5 kilometara, samo su neki od produkcijskih elemenata ove manifestacije.

Fešta u obitelji Hana i Grašo krstit će kćer na njima posebno važan datum?

Spektakl će dodatno uveličati Jelena Gavrilović i Tonči Huljić, današnji domaćini, koji će i proglasiti pobjednike u 10 kategorija za koje su obožavatelji mogli glasati do jučer.

Drugu večer glazbenog spektakla vodit će Mimi Mercedez i Voyage. Izvođači čije nastupe će publika moći pratit druge večeri su: Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Albino, Veraja i sastav 2Bona

Publika još danas može glasati za svoje favorite u kategorijama za koje se nagrade dodjeljuju sutra. Glasanje se odvija putem službene stranice MAC-a i putem eFinity aplikacije.

POGLEDAJTE VIDEO: JELENA ROZGA PRIZNALA DA PONOVNO LJUBI

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Miss 19 26.01.2023.

    Kad ti radni kolega ćerku natambura i ti još sretan.. Eeeeee

  • peroprco 25.01.2023.

    Svoji među svojima

  • WifeTookMyBloodyParrots 25.01.2023.

    mogu i ostat tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare