To je to što me zanima!

Sve Pixarove filmove povezuju nevjerojatni zanimljivi detalji

Iako je 'Pixar Animation' prihvatio postojanje ove teorije, još uvijek nisu potvrdili da je ta istinita. No novi video kojeg je službeno objavio Disney je možda potvrda da su fanovi u pravu
Vidi originalni članak

Jedna od hipoteza koje se već godinama provlače po raznim forumima i diljem ostalih dijelova interneta je ta da su apsolutno svi Pixarovi filmovi povezani na vrlo zanimljiv način. Tj. da apsolutno svi njihovi filmovi i likovi u njima nastanjuju jedan te isti svemir.

Ta se hipoteza zove 'The Pixar Theory' i koristi se raznim detaljima iz nekoliko ključnih filmova da bi pokazala kako je u pravu.

Premda je 'Pixar Animation' sa smiješkom kimnula glavom na postojanje ove hipoteze, još uvijek niti jedinom riječju nisu potvrdili da je ta hipoteza istinita. No novi video kojeg je službeno objavio Disney gotovo da može poslužiti kao potvrda da su razni fanovi u pravu.

Video kojeg možete vidjeti ispod povezuje razne motive iz nekoliko Pixarovih filmova nitima poput paukove mreže.

Pogledajte kako je to prikazano

Ove godine nam se Pixar vraća na scenu svojim drugim nastavkom franšize o autima i avanturama mladog Jurića, kao i još jednim originalnim filmom, o neumrlima u jednom meksičkom selu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare