To je to što me zanima!

Sve u tajnosti: Duvnjak oženio srednjoškolsku ljubav Luciju Žulj

Poznajemo se dugo, od početka srednje škole. Prve dvije godine sjedili smo u istoj klupi i mogao sam je upoznati. Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju, rekao je Domagoj za Story
Vidi originalni članak

Domagoj Duvnjak (31) i njegova dugogodišnja djevojka Lucija Žulj (31) izmijenili su bračne zavjete, saznaje Story. Detalje i fotografije s vjenčanja nisu objavili na društvene mreže, a nitko od njegovih kolega nije otkrio više informacija. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihova ljubav je započela još u školskim danima, a čini se da 'cvjeta' jednako kao i onda. Upoznali su se na početku gimnazijskih dana u Đakovu, a od tada su gotovo nerazdvojni. Lucija ga prati po raznim turnirima i natjecanjima, te je svojedobno Domagoj rekao da je ona jedina koja ga zna razveseliti i utješiti nakon teških utakmica. 

- Poznajemo se dugo, od početka srednje škole. Prve dvije godine sjedili smo u istoj klupi i mogao sam je upoznati. Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju... Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali i dobrotom i iskrenošću - rekao je Domagoj prije nekoliko godina za Story. 

Prije točno deset godina, Duvnjak je rekao kako ne može zamisliti život bez svoje djevojke - rekao je Domagoj. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • pernica 30.10.2019.

    Jednostavn momak našao jednostavnu curu , a ne neke napirletane manekenke , misice . Lijepa i bez umjetnih silikonskih usana , umetaka kose , trepavica , noktiju , jagodica itd , ma divni su i sretno im :)

  • hv-007-ad 30.10.2019.

    Kakva je to posebna vijest, JA SAM OŽENIO LJUBAV JOŠ IZ OSNOVNE ŠKOLE I IDUĆI MJESEC SLAVIMO 49 GODINA SRETNOG BRAKA. E kada to ovo dvoje dožive onda će biti VIJEST.

  • mimizagreb 30.10.2019.

    Super

Komentiraj...
Vidi sve komentare