To je to što me zanima!

Švedski band Opeth dolazi u Tvornicu kulture iduće godine

Legende švedskog progresivnog metala i jedan od najznačajnijih bandova žestoke glazbe u zadnja tri desetljeća, veliki Opeth, dolaze na svoj premijerni koncert u Hrvatsku 22. ožujka 2021.
Vidi originalni članak

Ekskluzivni klupski koncert i jedini njihov nastup u regiji prilika je za domaće fanove da konačne uživo provjere Mikaela Åkerfeldta i ekipu, po mnogima svirački jednu od najboljih skupina glazbenika u metal žanru.

S gomilom studijskih izdanja iza sebe, od kojih je još uvijek aktualni "In Cauda Venenum" objavljen prošle godine, Opeth su kroz karijeru prolazili kroz mnoge žanrove, zadržavši se u zadnje vrijeme na klasičnom progresivnom rocku, koji uz povremena skretanja prema starim žešćim smjerovima ima sada sve više upliva.

ZA BORBU PROTIV COVIDA Operna kuća La Fenice u Veneciji u nedjelju će imati prvi koncert

Do sad su objavili deset studijskih albuma, tri live albuma, dva box seta, i tri DVD-a. Naoružani bogatim katalogom i na svom sviračkom vrhuncu, Opeth su danas institucija progresivnog modernog zvuka i band koji je utjecao na niz prog bandova.

Na koncertu u Tvornici kulture predgrupa će im biti islandski rockeri The Vintage Caravan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mighty Ravendark 11.07.2020.

    Meni osobno u živo dosadnjikavi sa previše klafranja između pjesama koje su ionako predugačke. Nisam baš ljubitelj progresive, al svakako sam tamo ako ne sjebu opet sa koronom

  • 11.07.2020.

    Pitanje hoće doći

  • 11.07.2020.

    Odličan bend vrijedi otić pogledat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare