To je to što me zanima!

Svemirac D. Ivaniš Riper: Ne vjerujem u ‘mi’, razočaran sam

Frontmen grupe Pips, Chips and Videoclips u emisiji 'Nedjeljom u 2' rekao je da smo svi prvenstveno svemirci i da se tako trebamo odnositi prema svojim životima
Vidi originalni članak

Oni koji rade sa mnom ‘baždare’ se putem. Puno radim na pjesmama, a 90 posto onog što napravim je bezvrijedno, rekao je Dubravko Ivaniš Riper (48). Frontmen rock grupe Pips, Chips and Videoclips prilikom gostovanja u emisiji 'Nedjeljom u 2' rekao je da on je Hrvat, ali da smo svi prvenstveno svemirci i da se tako trebamo odnositi prema svojim životima. Dodao je da unatoč prigovorima, nije mizantrop i da ne mrzi sve ljude , a voli čuti neko drugo mišljenje osim svog.

- Ne vjerujem u 'mi', razočarao sam se. Nedavno sam jako plakao zbog benda, no o tom ne želim govoriti - rekao je glazbenik iz svemira. Ipak, spustit će se na Zemlju da bi mogao nastupiti u Domu sportova.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • ludom 02.12.2014.

    Samo sam zapazio da se taj lik nepristojno ponaša. Stalno se je ljuljao, okretao i da ne nabrajam dalje. Ako je netko gledao emisiju o (svjetski poznatim) Floydima, mogao je vidjeti kako se ponaša Gilmore i ostali članovi toga kultnog benda. Kulturu ili imaš ili nemaš. Bez obzira čime se baviš.

  • kung fu panda 01.12.2014.

    posjetiti otorinolaringologa pod hitno ,pretpostavljam da je tekst produkt upale uha

  • vrsni_astrolog 30.11.2014.

    dubravko i jadranka yaya, oboje rakovi, rijetka kombinacija, moguće su obostrane depresivne i mrzovoljne epizode, oboje vole dom i obiteljska oaza im je svetinja u koju ne puštaju sumnjivce

Komentiraj...
Vidi sve komentare