To je to što me zanima!

'Svi koji ste ljubomorni možete me poljubiti u moju lijepu guzu'

Gledajte vi i dalje možda iskočim iz torte, fale mi vaši komentari, ne budite tužni uskoro ću vas razveseliti, napisala je bivša natjecateljica 'Ljubavi na selu'
Vidi originalni članak

Nakon što je Jovan Karapandža (31) izbacio Paulinu Tomičić (37) iz showa 'Ljubav je na selu', a ona ga 'popljuvala', susrela se s mnoštvom negativnih komentara na društvenim mrežama.

- Dragi moji prijatelji, ja sam slobodna žena, a život je jedan, treba uživati u svakom trenutku. Danas nas ima sutra nema, to je život. Ja ću da živim plućima bez mržnje, a vi kako hoćete. Puse od mene - napisala je Paulina na Facebooku.

OPUSTILI SE NA SELU 'Uhvaćeni na djelu': Paulina i Jovan opet su završili skupa

- Svi koji ste ljubomorni, a ima vas jako puno, poljubite me u ovu moju lijepu guzu - dodala je Paulina i pokazala kako se na 'hejtere' ne osvrće. Paulina za sebe kaže da je neuništiva.

- Gledajte vi i dalje možda iskočim iz torte, fale mi vaši komentari, ne budite tužni uskoro ću vas razveseliti - napisala je bivša natjecateljica 'Ljubavi na selu', a njeni fanovi su se ponadali da bi je uskoro opet mogli vidjeti na malim ekranima. 

IZAZOVNA PAULINA Ljubav na selu još nije našla, ali Kolindu i Plenkovića jest

Podsjetimo, burna šesta epizoda 'Ljubavi na selu' nikog nije ostavila ravnodušnim. Jovan je izbacio Paulinu s kojom je dosad bio najprisniji. Njih dvoje su se ljubili u bazenu, a šuška se da je među njima bilo i nešto više.

 - Žao mi je - rekao je Jovan u posljednjoj emisiji i pozdravio se s Paulinom. 

- Meni je drago. Bilo je dobro dok je trajalo. Prepuštam ti ove cure. Najružnije od svega je što je jako lagao drugim curama. Cure su mlade. Mene ne može i nije mogao prevariti. Jednostavno, bojim se za one druge cure. One tri. Jer su mlade - rekla je Paulina.

- Želim da ovaj mladi gospodin Jovan koji je vrstan tehničar da pokaže ovim mladim curama, kao i meni. Da ima velikog konja. Dvoličan je i želi samo avanture i žao mi je ovih cura. Sve mlade i neiskusne i očekuju ljubav. A to od njega neće dobiti. Vidjele su da je bio sa mnom. Što smo radili, radili smo. Žalosno je da skupljaju tuđe otpatke - zaključila je Paulina i pozdravila se s djevojkama.

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HANA I GORAN U IZLASKU S BIVŠOM NATJECATELJICOM? 'Ja im samo držim svijeću'

Idi na 24sata

Komentari 93

  • _petra_ 11.02.2019.

    ova zena ima neke jako velike komplekse

  • a very good girl 09.02.2019.

    A sesna je puno. Izgledas koda te poplava izbacila ..

  • marija889 09.02.2019.

    To vam je kad si covjek umisli da je nezamjenjiv...i onda hladan tus....mogla je samo reci to vam je sou...bla bla i niko je nebi toliko ocrnjivao....

Komentiraj...
Vidi sve komentare