To je to što me zanima!

Svi poznati na dodjeli Grammya idu kući bogatiji. Dobit će poklone vrijedne 55 tisuća eura!

Sutra se održava poznata dodjela nagrada Grammy u Los Angelesu, a nominirani navodno dobivaju skupocjene poklone
Vidi originalni članak

Sutra će se u Los Angelesu održati 65. dodjela nagrada Grammy, a nominirani će kući ponijeti poklon-vrećicu vrijednu 60 000 dolara ili oko 55 000 eura, kako navodi Page Six.  

VELIKO POSTIGNUĆE Objavljene su nominacije za 65. dodjelu 'Grammyja': Beyonce je nominirana u čak 9 kategorija

Jedan od najskupljih darova koje će nominirani dobiti je darovna kartica za tretman liposukcije, a poklanjaju se i ostali do 10 tisuća dolara vrijedni kozmetički tretmani.

Osim toga, nominirani za glazbenu nagradu ove će godine dobiti sunčane naočale posebno dizajnirane za ovu priliku i set kozmetičkih proizvoda u vrijednosti od 515 dolara. Ostali pokloni uključivat će robotski čistač čija je cijena oko 500 dolara i glavu tuša vrijednu 325 dolara.

SRETNA VIJEST Album hrvatskog izvođača nominiran za nagradu Grammy

Navedene vrećice navodno će uključivati više od pedeset predmeta, a potvrđeno je da će poklone dobiti svi nominirani, voditelji, izvođači i direktori Grammyja. Dakle, Harry Styles (29), Shania Twain (57), Olivia Rodrigo (19) i Bad Bunny (28) samo su neki od onih koji će otići s vrijednim darovima kući.

Podsjetimo, najviše nominacija ove godine dobila je pop zvijezda Beyonce (41), ukupno njih devet, s čime se izjednačila sa suprugom Jay-z-jem (51), te su zajedno najnominiraniji izvođači svih vremena. Samu dodjelu Grammyja vodit će komičar Trevor Noah (38).

POGLEDAJTE SUPERSTAR VIDEO: VOYAGE ILI NUCCI?

@superstarcroatia Miach birala: Nucci ili Voyage? #superstarhr2023 #fyp #music ♬ original sound - SuperStar Croatia
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare