To je to što me zanima!

Svi su ludi za Anezi: Zavodnici kuju 'opake' planove osvajanja

Ja trzam na svoju partnericu ovaj tjedan. Stvarno je dobra curka, rekao je iskreno Bojan o Anezi s kojom se ovaj tjedan pokušava izboriti za titulu najvećih zavodnika, baš poput Luke i Zebe
Vidi originalni članak

Bilo da se radi o tajnom zadatku ili ne, neki stanari  Big Brother kuće očito razmišljaju samo o zavođenju sustanarki. Tako su svoje ljubavne strategije, koje planiraju primijeniti pri šarmiranju, s Big Brotherom u ispovjedaonici podijelili Bojan i Tomislav, piše RTL.

BB SAPUNICA BB zavodnica Anezi u akciji: Želi odvojiti Luku od Renate

- Bit će ljuta borba za Anezi - ustvrdio je Tomislav, a zatim su Big Brotheru pojasnili što misle o konkurenciji.

- Imamo li još koga osim nas dvojice? Nas dvojica nemamo konkurenciju. Rekli bismo Lukica, ali Lukica će prije odabrati Renči! - rekao je Tomislav dok je Bojan dodao kako smatra da  bi se Luka ipak, u ključnom trenutku. mogao odlučiti za Anezi.

NAJMLAĐI STANAR Sestra BB Nikole: Mene i brata su roditelji razdvojili kao male

- Ja trzam na svoju partnericu ovaj tjedan. Stvarno je dobra curka - rekao je iskreno Bojan o Anezi s kojom se ovaj tjedan pokušava izboriti za titulu najvećih zavodnika, baš poput Luke i Zebe.

Ipak, pjevanje je za sada jedina ljubav Anezi. Nedavno je javno započela pjevačku karijeru pa mnogi, kako kaže, za nju misle da se zbog toga prijavila u Big Brother. Ljudi za nju često na prvu pomisle, kako tvrdi, da je hladna osoba.

- Po prirodi sam impulzivna osoba, ali sam s godinama naučila promišljati o posljedicama i nadam se da će uspjeti smiriti tu svoju snažnu osobnost - rekla je Anezi. 

Idi na 24sata

Komentari 121

  • ~istina~ 02.02.2018.

    Dubravka i motorist ..ona mala iz bjelovara i naša splićanka jedini šta valjaju u kući... ostalo sve dječurlija koji nos neznaju obrisat...propast će vam projekt bb ako ne ubacite jos par komada dobrih 3 žene i 3 muškarca ..ovako postaje negledljivo ma da svi se skinu i opale grupnjak neće bit interesantno.....di je žorž takvih fali....nemojte vise nikog ispod 30 god ubacivat....

  • slatko volim 02.02.2018.

    Koji ljubomorni komentari zbog ove Anezi što samo znači da je cura stvarno sexy i ima ono nešto.

  • 02.02.2018.

    Svi su ludi za njom jer su skužili da bi najlakše pala

Komentiraj...
Vidi sve komentare