To je to što me zanima!

Svi žele Onurov vibrator, žene i muškarci kupuju ga jednako

Muževi kupuju suprugama pomagala s likovima iz turske sapunice '1001 noć' kako bi maksimalno osvježili svoj seksualni život. Kupuju i donje rublje s likom Onura...
Vidi originalni članak

Ideju za Onurov vibrator od 22 centimetra s tri brzine dobio sam na erotskom sajmu u Amsterdamu. Uglavnom ga kupuju muškarci za  supruge i partnerice kako bi osvježili seksualni život, rekao nam je Dino Velkov (33), vlasnik zagrebačkog seksi shopa. U ponudu trgovine sa seksi igračkama Velkov je u rujnu uvrstio specijalnu kolekciju posvećenu turskoj sapunici '1001 noći'. Na RTL televiziji, koja emitira tu seriju, ovakvu promociju nisu željeli komentirati.Otkad je Dino na police stavio vibratore i erotsko donje rublje s likovima iz turske sapunice Onurom i Šeherezadom, prodaja mu je porasla za pedeset posto.

Vibrator kupuju najviše muškarci

- Ne čudim se tome jer Hrvatice, čini mi se, sve manje vode ljubav pa su im svaka novina i stimulans dobro došli - objasnio je Dino. Godinama je imao seksi shop u Nizozemskoj, a prije dvije godine trgovinu je otvorio i u Hrvatskoj.- U razgovoru s klijentima doznao sam da muževi nisu ljubomorni na markantnog Turčina, iako s njime dijele krevet. Osim toga, vibratori su manji potrošači od ljubavnika jer troše samo baterije - kroz smijeh je rekao Dino.

Osim za kvalitetniji seksualni život, 'Onurov vibrator' kupuju žene kao rođendanski dar prijateljicama koje 'luduju' za sapunicom. Velkov također obožava seriju, a najljepša mu je glumica Bergüzar Korel, tj. Šeherezada.

- Nisam propustio niti jednu epizodu. Uistinu bih volio upoznati Šeherezadu jer je vrlo senzualna- zaključio je Velkov. 

Ribice nazvali po likovima iz serije

No koliko je sapunica megapopularna u Hrvatskoj, dokazuje i Ledenko, frizerski salon u Zadru. Ondje su frizerke ribice nazvale Šeherezada i Onur. Blanka i Dina kažu da ih lako prepoznaju jer stalno naganjaju jedna drugu. Osim toga, dodale su, Onur je veći i ima svijetliju put, a Šeherezada ima intenzivniju zlatniju boju. Ribica Šeherezada u akvariju neprestano izmiče Onuru, kao i u seriji.

- Gotovo sve mušterije 'puknu' od smijeha nakon što saznaju imena ribica - pričaju frizerke koje obožavaju tu najskuplju tursku sapunicu.

Zbog Šeherezade žele učiti turski

Otkad se emitira '1001 noć', interes za učenjem turskog u školama stranih jezika u Hrvatskoj porastao je 20 posto. U putničkim agencijama mnogi se raspituju za putovanje u Istanbul jer žele vidjeti lokacije na kojima se snimala popularna turska sapunica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare