Obavijesti

Show

Komentari 0

Svi žele Onurov vibrator, žene i muškarci kupuju ga jednako

Svi žele Onurov vibrator, žene i muškarci kupuju ga jednako
4

Muževi kupuju suprugama pomagala s likovima iz turske sapunice '1001 noć' kako bi maksimalno osvježili svoj seksualni život. Kupuju i donje rublje s likom Onura...

VIDEO


Ideju za Onurov vibrator od 22 centimetra s tri brzine dobio sam na erotskom sajmu u Amsterdamu. Uglavnom ga kupuju muškarci za  supruge i partnerice kako bi osvježili seksualni život, rekao nam je Dino Velkov (33), vlasnik zagrebačkog seksi shopa. U ponudu trgovine sa seksi igračkama Velkov je u rujnu uvrstio specijalnu kolekciju posvećenu turskoj sapunici '1001 noći'. Na RTL televiziji, koja emitira tu seriju, ovakvu promociju nisu željeli komentirati.Otkad je Dino na police stavio vibratore i erotsko donje rublje s likovima iz turske sapunice Onurom i Šeherezadom, prodaja mu je porasla za pedeset posto.

Vibrator kupuju najviše muškarci

- Ne čudim se tome jer Hrvatice, čini mi se, sve manje vode ljubav pa su im svaka novina i stimulans dobro došli - objasnio je Dino. Godinama je imao seksi shop u Nizozemskoj, a prije dvije godine trgovinu je otvorio i u Hrvatskoj.- U razgovoru s klijentima doznao sam da muževi nisu ljubomorni na markantnog Turčina, iako s njime dijele krevet. Osim toga, vibratori su manji potrošači od ljubavnika jer troše samo baterije - kroz smijeh je rekao Dino.

Osim za kvalitetniji seksualni život, 'Onurov vibrator' kupuju žene kao rođendanski dar prijateljicama koje 'luduju' za sapunicom. Velkov također obožava seriju, a najljepša mu je glumica Bergüzar Korel, tj. Šeherezada.

- Nisam propustio niti jednu epizodu. Uistinu bih volio upoznati Šeherezadu jer je vrlo senzualna- zaključio je Velkov. 

Ribice nazvali po likovima iz serije

No koliko je sapunica megapopularna u Hrvatskoj, dokazuje i Ledenko, frizerski salon u Zadru. Ondje su frizerke ribice nazvale Šeherezada i Onur. Blanka i Dina kažu da ih lako prepoznaju jer stalno naganjaju jedna drugu. Osim toga, dodale su, Onur je veći i ima svijetliju put, a Šeherezada ima intenzivniju zlatniju boju. Ribica Šeherezada u akvariju neprestano izmiče Onuru, kao i u seriji.

- Gotovo sve mušterije 'puknu' od smijeha nakon što saznaju imena ribica - pričaju frizerke koje obožavaju tu najskuplju tursku sapunicu.

Zbog Šeherezade žele učiti turski

Otkad se emitira '1001 noć', interes za učenjem turskog u školama stranih jezika u Hrvatskoj porastao je 20 posto. U putničkim agencijama mnogi se raspituju za putovanje u Istanbul jer žele vidjeti lokacije na kojima se snimala popularna turska sapunica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško