To je to što me zanima!

Svijetla strana Sile je konačno pokazala likove na naslovnici

Još nismo vidjeli Lukea Skywalkera, i premda nećemo reći da smo začuđeni, već je iritantno. No dobili smo napokon likove sa Svijetle strane Sile, u punoj veličini
Vidi originalni članak

Premda još  nismo vidjeli Lukea Skywalkera ( ne možemo reći da je to iznenađujuće, ali je već malo iritantno ), dobili smo napokon i likove sa Svijetle strane Sile, u njihovoj punoj veličini.

Osim Rey i njenog simpatičnog droida, BB-8, pokazani su nam i Han Solo s Chewiejem , a i vidimo C3-POa s njegovim vječnim prijateljem, R2D2om. Kako smo do sad samo Tamnu stranu gledali, ove slike su pravo osvježenje.

Twitter/Screenshot

Mislimo da ćete se složiti s nama kad kažemo da su nam ovo slike koje zaslužuju da ih se uokviri. No još nas deset dana čeka do najvažnije premijere ove filmske sezone, tko zna što ćemo još vidjeti u tom periodu.

Film u kojem glume novopridošli Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) i Adam Driver (Kylo Ren) , kao i već svima poznati glumci Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew i Kenny Baker u CineStar kinima možete pogledati već od od 17.12..

Film će biti dostupan u svim formatima - IMAX 3d, 4dx 3d, eXtreme 3d, te u Gold class opciji , a karte za film su dostupne i u pretprodaji na svim blagajnama CineStarovih kina, kao i putem online kupovine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MatkoZZ 07.12.2015.

    Jedii su dogmatsko teokratska strahovlada koja hoce imati monopol nad Silom i sveukupnim znanjem....nadam se da ce ih Kylo sto vise maknut :D

  • kung fu panda 07.12.2015.

    ja ionako Vukija i robote najviše volim :)))

  • The_Force 07.12.2015.

    Kylo Ren novi Darth Vader....hmm, u narodu bi rekli : "kruška ne pada daleko od stabla"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare