Obavijesti

Show

Komentari 8

Svijetla strana Sile je konačno pokazala likove na naslovnici

Svijetla strana Sile je konačno pokazala likove na naslovnici
5

Još nismo vidjeli Lukea Skywalkera, i premda nećemo reći da smo začuđeni, već je iritantno. No dobili smo napokon likove sa Svijetle strane Sile, u punoj veličini

VIDEO

Premda još  nismo vidjeli Lukea Skywalkera ( ne možemo reći da je to iznenađujuće, ali je već malo iritantno ), dobili smo napokon i likove sa Svijetle strane Sile, u njihovoj punoj veličini.

Osim Rey i njenog simpatičnog droida, BB-8, pokazani su nam i Han Solo s Chewiejem , a i vidimo C3-POa s njegovim vječnim prijateljem, R2D2om. Kako smo do sad samo Tamnu stranu gledali, ove slike su pravo osvježenje.

Twitter/Screenshot

Mislimo da ćete se složiti s nama kad kažemo da su nam ovo slike koje zaslužuju da ih se uokviri. No još nas deset dana čeka do najvažnije premijere ove filmske sezone, tko zna što ćemo još vidjeti u tom periodu.

VIDEO

Film u kojem glume novopridošli Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) i Adam Driver (Kylo Ren) , kao i već svima poznati glumci Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew i Kenny Baker u CineStar kinima možete pogledati već od od 17.12..

Film će biti dostupan u svim formatima - IMAX 3d, 4dx 3d, eXtreme 3d, te u Gold class opciji , a karte za film su dostupne i u pretprodaji na svim blagajnama CineStarovih kina, kao i putem online kupovine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin