To je to što me zanima!

'Svjetske' posvuduše: Iris, Neven, F. Stipković, Iva...

Neven Ciganović tri godine živio je u elitnom dijelu Los Angelesa. Iva Jerković kaže da je u početku u Milanu bila usamljena te nije dovoljno zarađivala
Vidi originalni članak

FANI STIPKOVIĆ: MADRID, ŠPANJOLSKA, 1 GODINU
Fani (29) odgovarao je život u Španjolskoj jer se tamo živi ležerno. Kako im radni dan počinje tek u 11 sati, Fani se budila sat ranije što joj nije teško palo jer voli dugo spavati. No zato se nije naviknua na to da Španjolci večeraju u 23 sata te da se u klubove odlazi tek oko 3 ujutro.
- Sviđa mi se što u Madridu nema snobizma. Svi su vrlo opušteni i veseli - zaključila je Fani. Dodala je kako nije imala neugodnih iskustava s muškarcima.

IVA JERKOVIĆ: MILANO, ITALIJA, 1 GODINU
U Milano sam došla kao vrlo mlada djevojka i u početku mi je bilo teško. Bila sam sama u nepoznatom gradu. Događalo se da nemam ni za hranu, priča Iva (29). No kaže kako je nakon što je počela raditi kao voditeljica na talijanskoj televiziji, ubrzo počela pristojno zarađivati.
- Uskoro sam zaboravila na taj period i pamtim samo lijepe trenutke. U Milanu sam naučila više cijeniti život, prijatelje i obitelj - objasnila je manekenka koja obožava taj talijanski mentalitet.

NEVEN CIGANOVIĆ: LOS ANGELES, SAD, 3 GODINE
Stilist Neven (40) živio je gradskoj četvrti West Hollywood. Kvart mu se svidio jer je sličio onome iz serije “Melrose place”. Veliki udoban stan dijelio je s prijateljicom. U dvorištu zgrade imali su bazen u kojem se Ciganović često kupao. No zato se, ističe, nikada nije okupao u oceanu.
- Samo sam se sunčao jer su se u Malibuu kupale i morske medvjedice, koje su često izlazile na plažu. Ne možeš im baš jako blizu prići jer se boje, ali su slatke. No da je vidim u moru, sigurno bih je se prepao - kaže Neven. Stilist se najradije sjeća zabava koje su Amerikanci često radili uz bazene.

IRIS RAJČIĆ: ISTANBUL, TURSKA, 1 GODINU
Njima je plava žena idol ljepote. Dugo mi je trebalo da se naviknem na to da dovikuju za tobom po cesti, prisjetila se Iris (30). U Istanbulu je živjela u apartmanskom naselju. U sjećanju joj je posebno ostao zlatar, koji je nakon što ju je ugledao, trčao za njom s prstenom i molio je da mu bude žena na jedan dan. Iris se dojmio Istanbul iako, kaže, ima prljavih dijelova grada, a i ljudi puno piju. Manekenka se naučila cjenkati jer trgovine svaki dan mijenjaju cijene proizvoda.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • skolic3 27.08.2010.

    odvratno.

  • IP95 27.08.2010.

    ma ko ce bit u novinama nego ovi besposlicari....

  • babygirl 27.08.2010.

    kad ih vidim ,pokvare mi apetit...fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare