Obavijesti

Show

Komentari 23

'Svjetske' posvuduše: Iris, Neven, F. Stipković, Iva...

'Svjetske' posvuduše: Iris, Neven, F. Stipković, Iva...
8

Neven Ciganović tri godine živio je u elitnom dijelu Los Angelesa. Iva Jerković kaže da je u početku u Milanu bila usamljena te nije dovoljno zarađivala

VIDEO

FANI STIPKOVIĆ: MADRID, ŠPANJOLSKA, 1 GODINU
Fani (29) odgovarao je život u Španjolskoj jer se tamo živi ležerno. Kako im radni dan počinje tek u 11 sati, Fani se budila sat ranije što joj nije teško palo jer voli dugo spavati. No zato se nije naviknua na to da Španjolci večeraju u 23 sata te da se u klubove odlazi tek oko 3 ujutro.
- Sviđa mi se što u Madridu nema snobizma. Svi su vrlo opušteni i veseli - zaključila je Fani. Dodala je kako nije imala neugodnih iskustava s muškarcima.

IVA JERKOVIĆ: MILANO, ITALIJA, 1 GODINU
U Milano sam došla kao vrlo mlada djevojka i u početku mi je bilo teško. Bila sam sama u nepoznatom gradu. Događalo se da nemam ni za hranu, priča Iva (29). No kaže kako je nakon što je počela raditi kao voditeljica na talijanskoj televiziji, ubrzo počela pristojno zarađivati.
- Uskoro sam zaboravila na taj period i pamtim samo lijepe trenutke. U Milanu sam naučila više cijeniti život, prijatelje i obitelj - objasnila je manekenka koja obožava taj talijanski mentalitet.

NEVEN CIGANOVIĆ: LOS ANGELES, SAD, 3 GODINE
Stilist Neven (40) živio je gradskoj četvrti West Hollywood. Kvart mu se svidio jer je sličio onome iz serije “Melrose place”. Veliki udoban stan dijelio je s prijateljicom. U dvorištu zgrade imali su bazen u kojem se Ciganović često kupao. No zato se, ističe, nikada nije okupao u oceanu.
- Samo sam se sunčao jer su se u Malibuu kupale i morske medvjedice, koje su često izlazile na plažu. Ne možeš im baš jako blizu prići jer se boje, ali su slatke. No da je vidim u moru, sigurno bih je se prepao - kaže Neven. Stilist se najradije sjeća zabava koje su Amerikanci često radili uz bazene.

IRIS RAJČIĆ: ISTANBUL, TURSKA, 1 GODINU
Njima je plava žena idol ljepote. Dugo mi je trebalo da se naviknem na to da dovikuju za tobom po cesti, prisjetila se Iris (30). U Istanbulu je živjela u apartmanskom naselju. U sjećanju joj je posebno ostao zlatar, koji je nakon što ju je ugledao, trčao za njom s prstenom i molio je da mu bude žena na jedan dan. Iris se dojmio Istanbul iako, kaže, ima prljavih dijelova grada, a i ljudi puno piju. Manekenka se naučila cjenkati jer trgovine svaki dan mijenjaju cijene proizvoda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje