To je to što me zanima!

Sylvester Stallone donosi nam nastavak kojeg nismo trebali

Iako je imao sve što mu je bilo potrebno kako bi nas vratio u zlatne '80., 'Plan za bijeg' se uspio zapetljati i postati dosadan u prvoj trećini filma. A sad dobivamo nastavak toga
Vidi originalni članak

Jedan od znakova da glumcima očajnički treba novac zasigurno je i onaj trenutak kada se počnu pojavljivati u nebitnim nastavcima njihovih prosječno dobrih uradaka. Ili, u ovom slučaju, u nebitnom nastavku poprilično osrednjeg filma.

BEZ CENZURE Do vrhunca se ne dolazi sam: 'Deadpool 2' razvalio blagajne

U pitanju je nastavak za film 'Plan za bijeg', koji je prvi film kojeg je Sylvester Stallone snimio s Arnoldom Schwarzeneggerom. Iako je pred sobom imao sve što mu je bilo potrebno kako bi nas vratio u zlatne '80. i pokazao nam zabavan 'akcić' s dva legendarna glumca, film se nekako uspio zapetljati i postati dosadan već u prvoj trećini filma. Na žalost, iz tog zapetljanca nikada nije izašao.

Ipak, nije u pitanju katastrofalan film, što je pokazalo i mišljenje publike, kao i kritike. Naime, i jedni i drugi ocijenili su ga s 'istim' brojem. Tako na gotovo svakoj stranici koja se bavi filmovima ovaj film ima osrednju ocjenu, bila to 50%, trojka, C ili slična neka metoda ocjenjivanja.

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

A kako je film zaradio i oko 150 milijuna dolara, na proračunu od 50 milijuna, nije iznenađujuće što gledamo nastavak.

Pogledajte prvi video

Na žalost (ili na njegovu sreću), Schwarzenegger se u ovaj film ne vraća, a o dolasku u kina još nitko nije govorio ništa. Prvenstveno će se film moći pogledati putem kućne distribucije.

Drugi film zove se 'Escape Plan 2: Hades', a režira ga stručnjak za filmove koji ne idu u kina, Steven C. Miller. Uz Stallonea vraća se i Curtis '50 Cent' Jackson, a novi glumci su Dave Bautista, Jaime King, Jesse Metcalfe i Wes Chatham.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nori 🖖 17.05.2018.

    Sly je zakon

  • Dennyy 17.05.2018.

    Ja bi isto tako na ovaj clanak mogao napisati, koliko ovaj portal mora biti ocajan, kada Zarkeca zaposli da pise clanke za tematiku o kojoj, blago receno, nema pojma

  • dahhmal 17.05.2018.

    Nadite vi zamjenu za Slya pa onda pljujte

Komentiraj...
Vidi sve komentare