Obavijesti

Show

Komentari 0

Do vrhunca se ne dolazi sam: 'Deadpool 2' razvalio blagajne

Do vrhunca se ne dolazi sam: 'Deadpool 2' razvalio blagajne
2

Prvi film o Brbljavom plaćeniku godinama je bio osmišljavan. Dobru zaradu su očekivali svi, ali ne toliko dobru. Nastavak tog megahita će izgleda i te rekorde uspjeti srušiti

VIDEO

Svijet je napokon dočekao povratak crvenog superjunaka, koji bez cenzure iznosi svoje mišljenje o svemu i ničemu. 'Deadpool 2' se danas počinje pretpremijerno prikazivati u svim kinima i već obara rekorde prodanih kino ulaznica.

Opet zbogom: Neke stare serije će nam otići, druge idu dalje
Opet zbogom: Neke stare serije će nam otići, druge idu dalje

Ryan Reynolds ne samo da je ponovno preuzeo glavnu ulogu u filmu nego je također surađivao na pisanju scenarija i producirao nastavak. Preuzeo je taj lik iz stripova i učinio ga vlastitim brendom. Sad postoji sinergijski učinak između Deadpoola i  Ryana. On je uistinu Deadpool u stvarnom životu, po načinu kako ponekad govori i doživljava svijet. Ima odličan smisao za humor koji je ponekad previše britak, ali i vrlo je širokogrudan i pun empatije, kao i sam Deadpool. Ryan je odlično odgovarao tonu tog lika i znao je to već prije snimanja prvog filma. Dapače, zaljubio se u tu ulogu puno ranije.

VIDI OVO: Koliko si inteligentan: Pronađi curu na slici u 7 sekundi!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz Ryana Reynoldsa, svoje uloge ponovili su i Morena Baccarin, T.J. Miller, Karan Soni te Stefan Kapičić kao Colossus, a u nastavku su im se pridružili i Josh Brolin i Zazie Beetz.

'Deadpool 2' je već preuzeo sva kina i glavne događaje ovaj tjedan. Tako ga danas i sutra možete prvi pogledati pretpremijerno u svim CineStarovim i Cineplexxovim kinima i to u najboljim formatima: IMAX i 4DX, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama kina.

CineStar je osigurao i 'Deadpool 2' narukvice za prvih 5000 posjetitelja, a u Cineplexxu u petak, 18. svibnja  u 20 sati, Deadpool je preuzeo Movie night te će najsretniji moći osvojiti 'Deadpool 2' figurice, igricu za PlayStation ili promo materijale iz filma. U CineStaru ćete također moći kupiti Deadpool menu - kokice, piće, Deadpool igračku, Deadpool metalnu ili plastičnu kanticu.

Film 'Deadpool 2', u distribuciji Blitza, u svim kinima možete pogledati već danas, a ulaznice kupite online, putem mobilne aplikacije ili na blagajnama kina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode