To je to što me zanima!

Sylvester Stallone progovorio je o odnosu s pokojnim sinom

Nakon što je 2012. godine preminuo njegov sin, glumac je dane provodio u tišini i rijetko je izlazio u javnost
Vidi originalni članak

Glumac Sylvester Stallone (77) progovorio o svom odnosu s pokojnim sinom Sageom Moonblooda koji je tragično preminuo 2012. godine nakon srčanog udara. Imao je 36 godina.

U PHILADELPHIJI Sylvester Stallone razmjenjivao poljupce sa suprugom Jennifer ispred stepenica iz 'Rockyja'...

Zvijezda filma 'Rocky' rijetko kad govori o sinu, ali u novom dokumentarcu 'Sly' na Netflixu otvorio je dušu i ispričao kakav im je bio odnos.

Skupa su se bavili produkcijom, a radili su i na snimanju filma 'Rocky 5'. Sage je cijelog života imao zdravstvene probleme, a preminuo je u svom stanu u Los Angelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom.

TEŠKI TRENUCI Stallone o gubitku najstarijeg sina: 'Morate pronaći snagu ili će vas odvesti u začarani krug'

Glumac je otkrio kako ga radnja filma podsjeća na njihov odnos.

- Nažalost, da. Pokušavam uzeti nešto što bih zapravo volio da sam učinio u stvarnom životu, ali nisam to mogao učiniti. I tako bih prilično često to radio teatralno, magično - rekao je.

Prisjetio se jedne rečenice iz filma: 'Tako mi je drago što se rodio jer sada mogu živjeti kroz tvoje oči' i priznao kako je to ono što očevi traže od svoje djece. 

- To je produžetak, djelić besmrtnosti. Sve dok je on živ, tvoje sjećanje će uvijek biti živo, da si učinio nešto dobro. Mislim, nadaš se tome - rekao je Stallone.

Glumac je sina imao s bivšom suprugom Sashom Czack, s kojom dijeli i drugog sina, 44-godišnjeg Seargeoha Stallonea. Nakon smrti sina Stallone se povukao u sebe i konstantno bio sam. Dane je provodio u tišini i rijetko je izlazio.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare