To je to što me zanima!

Tajči je pozirala s Langleyjem: 'Sretan sam što se oporavljaš'

Nađi nekog s kim se možeš smijati. To zacjeljuje. Najvjerojatnije će to biti netko tko poznaje bol, oni znaju kad je vrijeme za smijeh, a kad te trebaju pustiti na miru s tvojom tugom i emotivnom boli, napisala je pjevačica
Vidi originalni članak

Tatjana Matejaš Cameron (49), poznatija kao Tajči, fanove na društvenim mrežama iznenadila je novom objavom. Pozirala je nasmijana uz božićno drvce s američkim glazbenikom Davidom Langleyjem.

- Nađi nekog s kim se možeš smijati. To zacjeljuje. (Najvjerojatnije će to biti netko tko poznaje bol, oni znaju kad je vrijeme za smijeh, a kad te trebaju pustiti na miru s tvojom tugom i emotivnom boli). Davide, hvala ti - napisala je pjevačica na Facebooku.

Objava je u kratkom roku prikupila stotine lajkova, a nije nedostajalo ni komentara oduševljenih obožavatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Divna fotka', 'Sretan sam što se oporavljaš, Bog vas blagoslovio', 'Obožavam te vidjeti nasmijanu', 'Neka vam je sretno', pisali su fanovi na društvenoj mreži.

TAJNE ROMANSE SLAVNIH I JAVNIH Tajči je lila suze nakon prekida s vojnikom pa pobjegla drugom

Podsjetimo, Tajčin suprug, Matthew Shane Cameron, preminuo je prije dvije godine u 47. godini života. Mjesecima je vodio bitku s nepušačkim rakom pluća, a neko vrijeme je bio na intenzivnoj njezi.

Pjevačica, koja već dugo živi u Americi, s Matthewom ima trojicu sinova: Dantea, Evana i Blaisea

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 56

  • NivesG 30.12.2019.

    Znači, David umočio.

  • japanokinez 30.12.2019.

    Ako ona ima više od 10 obožavatelja onda sam ja osobno Franjo Tuđman. Ona po pogledu se vidi da treba psihološku pomoć, a ne obožavatelje. Zašto je grijeh kazati istinu i gurati pod tepih toliko očiglednu problematičnu situaciju? Ona je u problemu i to treba jasno kazati.

  • Ray_Banditos 29.12.2019.

    Nije ni prva ni zadnja koja je na brzaka zaboravila muza .

Komentiraj...
Vidi sve komentare