To je to što me zanima!

Tajči objavila rijetke fotografije s majkom Šteficom: 'Ti si dar...'

Pjevačica je majci čestitala rođendan te se u emotivnoj objavi osvrnula na to koliko joj, ali i cijeloj obitelji ona znači u životu
Vidi originalni članak

Pjevačica i pop zvijezda 1990-ih, Tatjana Cameron, poznatija kao Tajči podijelila je emotivnu objavu s majkom koju rijetko viđamo. Uz fotografije sa zajedničkih druženja i izleta s cijelom obitelji čestitala je Štefici rođendan i rekla da joj je ona 'najljepši dar na svijetu'. 

- Tvoja životna snaga, radost i ljubav su ono što me je sto puta podiglo iz tuge i težine - ne samo mene, nego bezbrojno puno ljudi. Tvoj osmijeh ohrabruje i razveseljuje tolike živote. Poznanici i oni koje ni ne poznam me zaustave i kažu, 'tvoja mama je uvijek nasmijana'. Tvoje nesebično davanje - beskrajno iskreno i od srca - je najvrjedniji poklon svima nama - kojeg ti onda mi uzvraćamo ljubavlju jer te toliko volimo! - započela je pjevačica. 

'HRVATSKA I IZRAEL ZA BUDUĆNOST' VIDEO Tajči u Lisinskom pjevala 'Hajde da ludujemo': Nosila je dužu verziju haljine s Jugovizije

Tajči je s roditeljima Stankom i Šteficom, te mlađom sestrom Sanjom odrasla u Velikoj Gorici, a redovito bi ju dočekali kad bi se iz Nashvillea u SAD-u, gdje živi s obitelji, vraćala u rodnu Hrvatsku. Nedavno je u Zagrebu, odnosno  Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, održala i svečani koncert  'Hrvatska i Izrael za budućnost' na kojem joj se pridružio i nagrađivani izraelski glazbenik, scenski umjetnik i glumac Moti Giladi (76). Sigurno je posjetila i majku, kojoj svake godine uputi najljepše želje. 

- Uživaj u svom danu i našim osmjesima jer su za tebe stalno, a specijalno danas. Čuvaj se i mi ćemo te čuvati da se još puno rođendana budimo zajedno i u smijehu i radosti. Volim te do neba! U špiglu se vidi kakva si nam uvijek podrška - postojana, nježna, i snažna. Hvala ti! - napisala je Tajči. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • grozni ivan 19.10.2023.

    Očigledno je švorc pa je svaki dan članak o ovoj kao nekoj pjevačici.

  • važno. je zvati se ernest 19.10.2023.

    E i?

  • mrTrobec 19.10.2023.

    koja je Štefica

Komentiraj...
Vidi sve komentare