To je to što me zanima!

Tajči se jako svidio Amelov nastup: 'Uljepšali ste mi dan'

Amele, ovo je bilo energično. Imaš sve više energije, točno se vidi taj kondicijski rast, poručila mu je Nives i komentirala kako se uživio ulogu i zaista, kako tekst kaže, pojeo dvanaest kremšnita
Vidi originalni članak

U posljednjoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' glazbenik Amel Ćurić oduševio je žiri i publiku transformacijom u nekadašnju tinejdžersku zvijezdu Tajči. Otpjevao je njezin hit 'Bube su u glavi'.

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' 'Despacitom' do prve pobjede: Matko Knešaurek oduševio žiri

- Amele, ovo je bilo energično. Imaš sve više energije, točno se vidi taj kondicijski rast -  poručila mu je Nives Celzijus i duhovito komentirala kako se uživio ulogu i zaista, kako tekst kaže, pojeo dvanaest kremšnita. 

Osim Nives, Amelov nastup svidio se i samoj vlasnici pjesme, Tatjani Cameron Tajči (47).

- Amel me je jako razveselio svojom energijom i osmjehom i podsjetio na kondicijske treninge koje sam tada trebala da bi izvela tu koreografiju i otpjevala pjesmu u isto vrijeme. Svaka čast! Posebno mi se sviđa uložena pažnja na detalje. Uljepšali ste mi dan! Hvala. Pusa Amelu iz Nashvillea - rekla je Tajči za Dnevnik.hr.

Podsjetimo, njezin suprug Matthew Shane Cameron preminuo je u 48. godini života u studenom prošle godine, izgubivši bitku s rakom pluća. Pjevačica se u Ameriku preselila 1992., a danas sa sinovima Danteom, Evanom i Blaiseom živi u Nashvilleu.

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Drele: Ovo će biti debakl, gljiva me stalno gura u ženski spol'

Nakon najteže životne traume odlučila je pomoći drugima i pokrenula tečaj meditacije. Sebe opisuje kao nagrađivanu pjevačicu, motivacijsku govornicu i životnu trenericu koja pomaže ljudima ostvariti pozitivne promjene u životu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mily59 02.05.2018.

    Opet nas maltretirate sa Tajci. Nismo zaboravili da joj je muz umro od nepusackog raka. Nismo zaboravili da zica novce, skija u Austriji. Pa kak bi zaboravili kad nas svaki tjedan bombardirate s time

  • volim hrvatsku 01.05.2018.

    Tajči baš lijepo stari

  • marci2812 01.05.2018.

    Dno dna, i tzv, pkevaci a o tzv, kvalificiranoj komisiji ne reba trosit rijeci,

Komentiraj...
Vidi sve komentare