To je to što me zanima!

Tajči se odmara u Austriji, a u Hrvatsku planira doći na ljeto

Pjevačica je nakratko je prekinula vođenje tečaja meditacije “Budi rock zvijezda transformacije” te prvi put nakon smrti supruga Matthewa s obitelji i p otišla na odmor
Vidi originalni članak


Konačno sam naučila skijati, pohvalila se Tatjana Cameron Tajči (47). Pjevačica je nakratko je prekinula vođenje tečaja meditacije “Budi rock zvijezda transformacije” te prvi put nakon smrti supruga Matthewa s obitelji i prijateljima otišla na odmor u Austriju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moj plan je bio sjediti u lođi, ali su prijatelji inzistirali da probam skijati. Sad skijam po cijele dane - ispričala je Tajči. Iako je iz Amerike doletjela vrlo blizu domovine, neće je posjetiti.

RANI RADOVI Ovako je Tajči izgledala prije megahita 'Hajde da ludujemo'

- Najvjerojatnije će doći tek na ljeto - otkrila nam je pjevačičina majka Štefica Matejaš.

Podsjetimo,  njezin suprug Matthew Shane Cameron preminuo je u 48. godini života u studenom prošle godine, izgubivši bitku s rakom pluća. Pjevačica se u Ameriku preselila 1992., a danas sa sinovima Danteom, Evanom i Blaiseom živi u Nashvilleu.

Nakon najteže životne traume odlučila je pomoći drugima i pokrenula tečaj meditacije. Sebe opisuje kao nagrađivanu pjevačicu, motivacijsku govornicu i životnu trenericu koja pomaže ljudima ostvariti pozitivne promjene u životu.

TUGA Tajči je obilježila mjesec dana od smrti supruga Matthewa

Nije poznato koliko tečaj traje, no pjevačica jamči povrat novca ukoliko su polaznici nezadovoljni. Svi koji žele da ih Tajči vodi kroz meditaciju kako bi poboljšali svoj život za tečaj će platiti 1200 kuna. Može i na šest rata ali tada mjesečno plaćaju 220 kuna.

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • mily59 27.03.2018.

    Zalosno je kad ti muz, ili voljena osoba umre. Ali treba imati dostojanstva i u tome. Prvo nas je 24 sata bombardirao o njegovoj bolesti ( zao mi je covjeka) ali i kod nas dnevno umiru ljudi i u tezim situacijama, fizickim i financijskim. Onda je pocelo zicanje love, za lijecenje, za skolovanje djece itd. Cak i to tog bezobrazluka da trazi pomoc od sirotinje u Hrvatskoj. Ok, nitko nije bio prisiljen dati ako nije htio. Znam da mira nastaviti zivot dalje, zbig sebe i djece. Ali mislim da je to bas preseravanje. Ili je dobila veliku isplatu zivotnog osiguranja, ili fakat je zazicala puno.

  • sadilinikada 27.03.2018.

    On je sretan sto je se rijesio

  • slatko volim 27.03.2018.

    Prvi odmor nakon suprugove smrti..šta se nije mogla odmoriti doma, ono spavat i te fore? Ovako mi izgledaju kao da su se išli malo provest, ali to je taj protestantski pristup pa je shvaćam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare