To je to što me zanima!

Tajna ljepote splitskog chefa: Krvna plazma za bujniju kosu

Riječ je o zahvatu kojim se plazma izvlači iz vlastite krvi specijalnom centrifugom, a zatim ubrizgava u tjeme. Tretman je proslavila Kim Kardashian, koja je njime peglala bore na licu
Vidi originalni članak

Ne idemo mlađi. Imam problema sa zaliscima pa sam rekao zašto ne probati riješiti to, kaže nam Ivan Pažanin (36), koji se odlučio za PRP tretman pomlađivanja kose vlastitom krvnom plazmom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o zahvatu kojim se plazma izvlači iz vlastite krvi specijalnom centrifugom, a zatim ubrizgava u tjeme. Tretman je proslavila Kim Kardashian (40), koja je njime peglala bore na licu.

- Rezultat bujnije kose vide se već nakon jednog tretmana, za dva do tri mjeseca, a cijena zahvata je 7000 kuna - kaže nam Biljana Mančić, bivša Miss Universe, vlasnica poliklinike Makeover u kojoj se Pažanin odlučio na zahvat.

Splitski chef ne isključuje mogućnost da jednog dana ode i na radikalniji zahvat, transplantaciju kose ako bude potrebe za time.

- Nisam opterećen time, idemo korak po korak - kaže Pažanin.

NATJECATELJICA POSUMNJALA Pažanin je u show doveo bivšu Borne Ćorića: 'Očito mu je cura'

Ranije je bio na pomlađivanju kože mezoterapijom zbog osvježavanja tetovaža, kojih ima šest.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S PAŽANINOM: 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • magic_mushrooms 17.01.2021.

    Ako je to lijepo onda stvarno treba ugasiti ovaj svijet,lik s 36 izgleda 20 godina starije i ide na neke ebene injekcije plazme, zasto ne inekcije cijanida pa da zauvijek bude odvratno i gnjusno lijep kreten!

  • 17.01.2021.

    ljepote....svi smo mi lipi na svoj način, to san napisa, da ne padne crveni

  • Selo_malo 16.01.2021.

    A ja naivno mislio da je to od dobre spize

Komentiraj...
Vidi sve komentare