Show

Komentari 17

Pažanin je u show doveo bivšu Borne Ćorića: 'Očito mu je cura'

Pažanin je u show doveo bivšu Borne Ćorića: 'Očito mu je cura'

Natjecatelji su u kulinarskom showu pripremali jela po receptu splitskog chefa, a za tu je priliku u show doveo gošću. Njegova prijateljica Valentina pomagala je u ocjenjivanju jela

U emisiji 'Tri, dva, jedan - ho,ho,ho! pripremala su se riblja jela po receptima splitskog chefa Ivana Pažanina (36), koji je za tu priliku u žiri doveo gošću Valentinu Miletić (29). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo je moja prijateljica. Dolazi iz ugostiteljske obitelji i ima iskustva s morskim plodovima - predstavio je Pažanin svoju gošću. Ona je rekla da voli kuhati, ali ne kao profesionalac. Inače je radijska voditeljica. 

A Valentinu je odmah prokomentirala natjecateljica Barica, koja ne skriva simpatije prema Ivanu

- Ova što je došla, baš je zgodna. Pomislila sam, sigurno mu je cura. Možda je, pitat ću ga tko mu je to - rekla je Barica. 

Splitski chef i Valentina inače su dugogodišnji prijatelji, a kuhar na društvenim mrežama ima i fotografije s njom. Valentina je inače bivša djevojka tenisača Borne Ćorića (24). Par je prekinuo prije nešto više od četiri godine. 

U sinoćnjoj emisiji natjecatelji su u 90 minuta obitelji su morale pripremiti riblju paštetu i focacciu, kozice na crveno s domaćom tjesteninom, hobotnicu pod pekom te kroštule. Iako su im se recepti činili nešto jednostavnijim od prethodnih, gotovo su svi timovi imali problema s tijestom za kroštule pa se po setu proširila lagana panika. 

Kulinarska avantura naposljetku je završila za ekipu iz Lovrana i Opatije, koja je skupila najmanje bodova.

Najčitaniji članci