To je to što me zanima!

Tamara Kleinheisler je podržala svog supruga Laszla u derbiju Hajduka i Osijeka u Opus Areni

Inače, Laszlo je četiri godine nosio dres NK Osijeka protiv kojeg je u subotu igrao
Vidi originalni članak

Mađarski veznjak Laszlo Kleinheisler početkom siječnja je prešao u Hajduk iz grčkog Panathinaikosa, a u subotu je igrao u Opus Areni. Inače, Laszlo je četiri godine nosio dres NK Osijeka, protiv kojeg je danas igrao. Na tribine ga je došla podržati supruga Tamara Kleinheisler, koja je rodom iz Osijeka. 

- Nikad nemoj odustati jer uvijek postoji vrijeme i mjesto kada će se plima promijeniti - napisala je Tamara na Instagramu. Podijelila je i nekoliko videa s utakmice. Inače, Osijek i Hajduk remizirali su 1-1 u 21. kolu SuperSport HNL-a.

'IDEMO LJUBAVI' Laszla Kleinheislera na tribine su došli podržati supruga i sin

Podsjetimo, Laszlo je u Hajduk došao početkom 2024. godine, a upravo je Tamara bila jedan od razloga zašto je došao u splitski klub. Laszlo i Tamara vjenčali su se prije dvije godine. On je igrao za Osijek, odakle je otišao u siječnju prošle godine. Počeo je igrati za Panathinaikos, ali je ubrzo počeo tražiti novi klub. Htjeli su ga i Hajduk i Osijek, a odluka je pala na Hajduk, i to zbog Tamare, s kojom se vjenčao 2022. godine.

- Osijek ne pregovara s Laszlom niti ga planira vratiti i vjerujem da će završiti u Splitu. Kod nas u Slavoniji ima dosta navijača Hajduka, a u obitelji njegove supruge, Osječanke Tamare, svi navijaju za Hajduk i voljeli bi da zet zaigra na Poljudu - rekao nam je početkom siječnja Almir Turković, bivši nogometaš Hajduka.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU CELEBRITY KLINIKE:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ronin&Hood 04.02.2024.

    Zast te zene od nogometasa sve isto izgledaju hahah koda ih naruce iz iste trgovine...

  • bree77 04.02.2024.

    Ista Ivana Vida

  • dahvaul 04.02.2024.

    interesantno sve ove su na isti kalup.

Komentiraj...
Vidi sve komentare