To je to što me zanima!

Tara i Dino dobili sve desetke i oduševili žiri: 'Ovo je vaš dan!'

Prva pjesma kojom su se predstavili bila je 'Dream A Little Dream of Me', a druga 'Loše vino' benda Bijelo dugme. Žiri ih je nagradio najboljim ocjenama, a gledatelji glasovima pa su prošli u polufinale
Vidi originalni članak

U šestoj epizodi showa 'Zvijezde pjevaju' nastupila su četiri para, a kod žirija najviše bodova dobili su Tara Thaller (21) i Dino Jelusić (26). Otpjevali su dvije pjesme, a za obje su dobili apsolutno sve desetke. Uz pomoć glasova gledatelja i bodova žirija, prošli su u polufinale. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva pjesma kojom su se predstavili bila je 'Dream A Little Dream of Me', a žiri je bio oduševljen. 

- Gledajući vaš nastup govorim kumi Danijeli kako bi ona i ja mogli napraviti ovakav zanimljiv duet. Ostao sam oduševljen, mislio sam da trubu može imitirati samo Tedi Spalato, ali možeš i ti. To je vaša prednost preda mnom i Danijelom. Mi bismo morali uzeti i Tedija pa bi bili trio - našalio se Miroslav Škoro (56), a Mirela Priselac Remi (39) je rekla da je trubica njezin 'as u rukavu'.

- Sviđa mi se kako je bilo dramski i senzualno. Lijepo mi je bilo vidjeti te da uživaš u pjesmi kao da je tvoja autorska. Ti si baš bila unutra sa srcem - dodala je Remi.

Druga pjesma bila je 'Loše vino' benda Bijelo dugme. 

- Bili ste toliko dobri da mi je čak pljesak u sredini zasmetao. Dino ti si fantastičan pjevač. Toliko sjajan odabir pjesme. Postigli ste jednu takvu energiju između sebe - rekla je Valentina Fijačko

- Izvanserijski, fenomenalno, besprijekorno, čisti tonovi. Danas ubijate, danas je vaš dan. Ova pjesma nije moj đir nimalo, ali sam pomislila da sam ovu pjesmu podcijenila - rekla je Remi. 

Gledatelji showa nisu odoljeni prokomentirati njihove nastupe. 

- Jedini par koji zaslužuje desetke - hvalili su Taru i Dinu te rekli kako su ocjene u potpunosti zaslužene. 

- Djeco, odlični ste - pisali su im gledatelji.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 07.04.2019.

    Vidim da za ovo dvoje mladih dosta njih pišu da nemaju osobnosti,nešto toga tipa,pogotovo ona,čak i da je umišljena,puna sebe itd,on mi ne djeluje umišljen,moje mišljenje je da inače malo ljudi ima baš tu karizmu,ono nešto rekli bi,pogotovo ti mladi od dvadesetak dve,tri godine,većinom i jesu puni sebe,misle da je dovoljno pojaviti se,obaviti "posao" i to je to,ne,ne,publika(i općenito ljudi)osjeti koliko se ti daješ u nečemu,da li je to od srca ili čisto onako,mene kod Tare jedino malo smeta kad dobije komentar pohvale,ono njeno širom otvaranje usta i tako svaki put,inače odlično pjevaju,što se karizme tiče tu mi spadaju najviše Krešo,Bojan i Ashley,oni čak i da lošije otpjevaju,imaju mi ono nešto u sebi,pa ću zanemarit sve sitne greške ako ih naprave,vjerovatno i drugi.

  • Rafo 06.04.2019.

    Tara i Dino najljepši par i najbolje pjevaju, Ashley najzgodnija i najseksi, Krešo najzabavniji, njihovi mentori Bojan i Ivana dobri i profesionalni. Drago mi je da su ta tri para prošla dalje. Izbor pjesama u večerašnjoj emisiji odličan. HTV vrlo precizan - emisija završila točno kad je i predviđeno, nije bila preduga, puno pjevanja, malo reklama (za razliku od Plesa sa zvijezdama Nove TV).

  • 06.04.2019.

    Moji favoriti su Bojan i Ashley bez obzira što su Dino i Tara gotovo savršeni,drago mi je da je Krešo išao dalje,tip je legenda,očekivano je da je prošao jer je ljudima simpatičan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare