To je to što me zanima!

Tara i Dino u finalu su smanjili kemiju: 'Trebali su se poljubiti'

Ashley mi ima ljepšu boju glasa od Tare i kad pjeva na engleksom je savršena, a i ovaj Dino mi je prekarizmatičan, napisala je jedna gledateljica, a s njom su se mnogi složili
Vidi originalni članak

Nakon što su Tara Thaller i Dino Jelusić odnijeli pobjedu u osmoj sezoni 'Zvijezde pjevaju', gledatelji su ostali podjeljeni. Naime, neki smatraju kako su Ashley Colburn i Bojan Jambrošić ipak bili bolji par.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ashley mi ima ljepšu boju glasa od Tare i kad pjeva na engleksom je savršena, a i ovaj Dino mi je prekarizmatičan - napisala je jedna gledateljica, a s njom su se mnogi složili.

ANKETA: 'ZVIJEZDE PJEVAJU' Svi nastupi pobjedničkog para: Tara je s Dinom plakala na bini

- Prema općenitom mišljenju Tara i Dino su pobjednici jer su lijepi na oko, ali Ashley i Bojan su puno simpatičniji jer nisu toliko 'savršeni' - objasnio je drugi gledatelj.

Nekima je smetalo i kako se Tara 'previše smije' pa su ju u komentarima, iako su ju hvalili, upozorili da bi trebala 'paziti kako se smije'.

POBJEDNICI 'ZVIJEZDE PJEVAJU' Najmlađi kandidati trijumfirali: Dino i Tara 'rasturili' Molitvom

I dok su se neki prepirali tko je zaslužio pobjedu, drugi su se pak osvrnuli na to kako se kemija između Dine i Tare u finalu dosta smanjila.

- Šteta što se nisu poljubili na kraju, slatkice - bio je jedan od komentara. Mnogima je žao što je emsijia završila jer, kako kažu, uz njih su se dobro nasmijali.

- Žalosno je što ovako mladi talenti ne uspijevaju doma - zaključio je jedan od gledatelja.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • liliana 22.04.2019.

    Tara i Dino su prekrasan par.Ona njegova djevojka mu uopće ne paše,tako strogi izraz lica ima.Neće mu biti lako sa njom.

  • 21.04.2019.

    ma note najte,noo.... najbolje ju kresnut treba pred kamerama!!!! ..

  • 21.04.2019.

    Najjači su ovi što pišu da ima 26 godina, a nema ni jedan hit, buahahah, a lik je najbolji vokal kojeg je Hrvatska dala, a da ne pričam o imenima s kojima nastupa, jooj jooj, sve se da nac internetu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare