Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
109 komentara

Najmlađi kandidati trijumfirali: Dino i Tara 'rasturili' Molitvom

U napetnoj finalnoj večeri 'borili' su se s Ashley Colburn i Bojanom Jambrošićem, a oba para dobili su maksimalne bodove, barem kada je žirij u pitanju. Ipak, srca gledatelja osvojio je najmlađi par - Dino i Tara

Foto: hrt
109 komentara

Natjecanje je završilo, a pobjednici showa 'Zvijezde pjevaju' su Tara Thaller (21) i mentor Dino Jelusić (26). U napetnoj finalnoj večeri 'borili' su se s Ashley Colburn (32) i Bojanom Jambrošićem (33), a oba para dobili su maksimalne bodove, barem kada je žirij u pitanju. Ipak, srca gledatelja osvojio je najmlađi par - Dino i Tara. 

Foto: hrt

Finalisti su pripremili tri pjesme. Na velikoj pozornici izvest će jednu pjesmu bržeg i jednu sporijeg ritma, a ovaj put nisu imali puno izbora. Naime, mogli su birati između pjesama koje su već izvodili ove sezone.

Foto: hrt

Kandidati su za treću izvedbu morali odabrati novu pjesmu koja simbolizira njihov put do finala. 

Na početku emisije, na pozornicu su se popeli svi parovi koji su sudjelovali u osmoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju'. Zapjevali su neke od najvećih stranih, ali i domaćih hitova. 

Foto: hrt

Najmlađi par 'probio' je led i prvi se popeo na veliku pozornicu s pjesmom 'Dream A Little Dream Of Me'. Osim pjesme, ponovili su i istu odjeću za finalnu emisiju. 

- Nekada sam bila stroga, ali uvijek pravedna. Čarobni ste. Mislim da vama nikada nisam dala manje bodova od osam. Bravo - rekla je Remi. Tara i Dino za prvi nastup dobili su maksimalnih 40 bodova. 

Foto: HRT

Ashley Colburn i Bojan Jambrošić zapjevali su hit 'Footloose' iz istoimenog filma 'Footloose' i 'zaradili' gromoglasni pljesak. 

- Vi ste dvojac koji je prvi napravio veliki korak i natjerao konkurenciju da vas prati. Glas, ples, pokreti, sve je bilo savršeno - otkrila je Danijela Martinović. Bojan i Ashley osvojili su isti broj bodova kao i Tara i Dino, odnosno četiri desetke. 

Foto: HRT

Pjesmu 'Think' velike Arethe Frankli ponovno su izveli Tara i Dino, a cijela publika tijekom nastupa bila je na nogama. S ovom pjesmom, najmlađi par prije nekoliko tjedana nije dobio četiri desetke, ali u finalnoj večeri žiri se složio kako su 'razvalili'. 

- Vidite kako 'dišpet' može biti koristan i izvući ono najbolje. Pokazali ste što stvarno možete. Ovo je za mene najbolji nastup u cijelom showu - rekla je Danijela. 

Foto: privatni album

U prvoj epizodi Amerikanka i Bojan pjevali su baladu 'Princeza' Dade Topića i Slađane Milošević te za svoj nastup dobili 26 bodova. U finalnoj emisiji odlučili su ponoviti nastup i osvojiti još veći broj bodova. Remi je oduševljeno komentirala ovaj dvojac: Ashley nije princeza, ona je kraljica'. 

Foto: HRT

Za posljednju izvedbu, Dina i Tara odlučili su se za pjesmu 'Molitva' - Parni Valjak. To je pjesma koja simbolizira njihov put do finala, odnosno njihovo iskustvo tijekom dosadašnjih sedam emisija. 

- Taru nisam poznavao kada sam došao u show. Rekao sam kolegama: Kakva je to zvijezda kada je njezin mentor poznatiji?'. Divno izgledaš i jako si talentirana. Što god budeš radila, radit ćeš to dobro - rekao je Miroslav Škoro. 

Foto: HRT

Posljednji nastup ove sezone izveli su Bojana i Ashley s jednom od najpopularnijih pjesama 'Time of my Life'.

- Za kraj showa ova pjesma je savršena. Bili ste odlični - rekla je Remi, a Danijela je dodala kako je presretna što je Bojan sudjelovao u osmoj sezoni. 

- Nisam vas vidio u finalu. Iskreno, mislio sam da će Borko biti na vašem mjestu - rekao je Škoro. 

Foto: HRt

Prije proglašenja pobjednika, finalisti su se popeli na pozornicu i otpjevali hit 'Program tvog kompjutera'. 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Naši partneri pišu
Message