To je to što me zanima!

Tara Thaller i Mateo Cvenić su blistali na zabavi: Ljubav cvjeta

Tara je za ovu prigodu odjenula maslinastu mini haljinu i pokazala noge, a Mateo se odlučio za klasiku
Vidi originalni članak

Čini se da ljubav cvjeta među našim slavnima. Glumica Tara Thaller, koja se prošlog ljeta razvela od supruga Farisa Pinje, i njezin novi dečko, plesač Mateo Cvenić, sretni i zagrljeni su stigli na jučerašnju Fashion & Friends zabavu. 

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Bivši suprug Tare Thaller pred žiri izašao kao Doris Dragović: 'Bilo mi je beskrajno zabavno!'

Tara je za ovu prigodu odjenula maslinastu mini haljinu i pokazala noge, a Mateo se odlučio za klasičnu kombinaciju sakoa i bijele majice.

Prisjetimo se, Tara i Mateo zajedno su plesali u emisiji 'Ples sa zvijezdama' prošlog proljeća, a nakon završetka emisije Tara je otkrila da je ljubavi između nje i Farisa došao kraj. Nedugo kasnije prohodala je s Mateom. 

U veljači je na oglasnoj ploči zagrebačkog suda izašlo rješenje  prema kojem su se glumica i glazbenik rastali. Tada smo kontaktirali Taru. 

- Ma ne, odavno je to sve već riješeno. Ovo je sad samo dokumentacija, tako da ne vidim što bih novo mogla reći na tu temu - rekla je lijepa glumica. 

Dok Tara i Mateo uživaju u novoj ljubavi, Farisa trenutno gledamo u novoj emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lanai goga 09.03.2024.

    Onaj ko je reko da je ona nasa najzgodnija glumica treba posjetiti okulistu niti zgodna niti nesto glumi obicna posvudusa

  • đovanoti 08.03.2024.

    a do kada

Komentiraj...
Vidi sve komentare