To je to što me zanima!

Tara Thaller se udala u tajnosti

Glumica poznata po ulozi u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' supruga je upoznala na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a otada su bili nerazdvojni te su ljubav okrunili brakom
Vidi originalni članak

Fotografije je prvo objavio bosanskohercegovački glazbenik i glumac, Faris Pinjo, s potpisom 'upravo vjenčani'. Faris, koji gotovo nikada ne objavljuje slike s Tarom pokazao je pratiteljima uređeni prostor za proslavu i sliku ispred zgrade Matičnog ureda Medveščak.

POGLEDAJTE VIDEO O TARI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon njega glumica je potvrdila sretnu vijest crno bijelim fotografijama uz opis 'Mr. & Mrs. Bond' nastalih kod Umjetničkog paviljona. U opisu je dodala i da je za prigodu odjenula vjenčanicu dizajnerice Dijane Viljevac, a za Tportal je otkrila da su se vjenčali u utorak, 28. prosinca.

Glumica je inače najpoznatija po ulogama u HBO.ovoj seriji 'Uspjeh' i srpsko-hrvatskoj telenoveli 'Pogrešan čovjek', a pamtimo je i kao pobjednicu zadnje sezone showa 'Zvijezde pjevaju'.

SPAJALI SU IH, ALI ONI SU PRIJATELJI Tara Thaller o bivšem kolegi: 'Ponosna sam jako na Dinu, čujemo se i želim mu svu sreću'

Neko vrijeme je nije bilo na društvenim mrežama, zbog boravka u klinici za plućne bolesti Jordanovac, a nakon oporavka vratila se poslovnim obavezama i uživanju u ljubavi s Farisom.

Par se upoznao na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a u početku su bili samo kolege. Tara, koja inače ne govori puno o svojem privatnom životu, nedavno je podijelila vijest da su proslavili drugu godišnjicu veze.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Suncokretic 29.12.2021.

    Zna li netko od cega se pravi krompir salata??? Pomozite ljudi!

  • axl44 29.12.2021.

    A tko je Tara Taler?

  • jožek2 29.12.2021.

    i koga to zanima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare