Show

Komentari 7

Tara Thaller o bivšem kolegi: 'Ponosna sam jako na Dinu, čujemo se i želim mu svu sreću'

Tara Thaller o bivšem kolegi: 'Ponosna sam jako na Dinu, čujemo se i želim mu svu sreću'

Hrvatska glumica u iskrenom razgovoru progovorila je o uspjehu Dine Jelusića, o nedavnom filmskom projektu i dojmovima iz New Yorka te o bolesti koja ju je tri mjeseca mučila

Dino (op.a. Jelusić) i ja smo u kontaktu, ne tako često, oboje smo dosta zauzeti. Ponosna sam i sretna zbog njegovog najnovijeg uspjeha - što je postao član Whitesnakea i želim mu svu sreću, ne sumnjam da će rasturati - iskreno je naglasila ambiciozna hrvatska glumica Tara Thaller (23) u razgovoru za Gloriju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tara je javnosti najpoznatija po ulozi u seriji 'Uspjeh', a nedavno je na Festivalu tolerancije prikazan i njen film 'Svetica nemogućeg'.

- U filmu glumim Kristen, mladu djevojku kojoj nije bilo lako u životu, ali je zadržala dječju naivnost i zaigranost. Osim toga što je Hrvatica, nisam imala posebnih dodirnih točaka s njom - priča Tara.

Za ulogu se pripremala nekoliko mjeseci, a snimanje filma u New Yorku posebno je se dojmilo.

- Zaista bogato iskustvo, svakim danom koji prođe ja i dalje nisam svjesna toga. Filmska ekipa bila je raznovrsna, pričao se njemački, engleski, španjolski, jedino sam ja govorila hrvatski - ističe glumica.

Iako trenutno uživa u odmoru na moru, iza nje je jedan zaista težak period života.

- Mjesec dana sam se borila s upalom pluća, oko tri tjedna sam provela u bolnici. Sada se oporavljam, dobro se osjećam, pijem terapiju i poučena ranijim iskustvom, dajem svojem tijelu onoliko vremena koliko mu treba da se oporavi - ispričala je za Gloriju Tara.

Najčitaniji članci