To je to što me zanima!

Tarik Filipović u emotivnoj objavi: 'Zaspao je moj drugi tata, moj stariji brat i zaštitnik'

Tarik se u emotivnoj objavi prisjetio sretnih trenutaka koje je proživio sa stricem, a objavio je i njegovu fotografiju. Prijatelji, kolege i pratitelji izrazili su glumcu i voditelju iskrenu sućut u komentarima
Vidi originalni članak

Tarik Filipović (49) na svom je Instagramu objavi tužnu vijest da mu je preminuo voljeni stric, a u emotivnom tekstu oprostio se od Ekrema Filipovića, 'svog drugog oca'.

- ZASPAO JE MOJ EKA. Danas je zauvijek sklopio oči moj amidža, striko, adžo, adžuka, striček… Jedan od par najvažnijih figura mog života, moj drugi tata, moj stariji brat, moj zaštitnik, prijatelj… Sve… Mladić cijeli svoj život, mangup, gospodin -  započeo je Tarik, pa ispričao što je uz voljenog strica sve proživio te koliko su mu obiteljski trenuci s njim značili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prva vožnja autom, prva roba iz Trsta, prvi televizor, prvi posao u njegovom caffe "Baltazar". Bio sam njegovo "mini" izdanje. Toliko zajedničkih trenutaka zauvijek urezanih u sjećanje, osjećaj sigurnosti jer znam da je on uvijek tu… I ostat će… Uvijek i zauvijek… Voli te tvoj Tarik. Puno, puno…Ekrem Filipović 12.01.1952 - 27.02.2022 - napisao je Tarik.

Mnoštvo Tarikovih pratitelja na Instagramu izrazilo mu je sućut i pružilo podršku u teškim vremenima. Među komentarima našla su se i poznata imena, poput Tatjane Jurić, Bojane Gregorić-Vejzović, Nataše Janjić i Viktorije Rađe, a Tarikova supruga Lejla ostavila je emotikon slomljenog srca.

TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ? Mučilo ga pitanje o Gladijatoru, frend mu pomogao. Znate li vi?

- Moja iskrena sućut - napisala je Nataša, dok je Bojana napisala emotikon zapaljene svijeće.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • japanokinezjapano 28.02.2022.

    Glumac ostaje glumac. Nije mi jasno da on sebe ne vidi na slikama, sve šta stavi na sebe, visi na njemu.

  • PsihoGinekolog 3.0 28.02.2022.

    Odličan i zabavan voditelj, prosječan do loš i drven glumac...

  • mily 28.02.2022.

    ako si ti njegov ,,mini,, onda .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare