To je to što me zanima!

Tarik Filipović završio snimanje i vraća se u Hrvatsku: 'Španjolski nikada prije nisam govorio'

Naslov filma je '42 sekunde' odnosno vrijeme koliko je Španjolsku tada dijelilo od zlata. Snimao se u Barceloni i Andori, a glumac je podijelio i neke zanimljive detalje sa snimanja
Vidi originalni članak

Glumac i voditelj Tarik Filipović (49) se nakon duljeg boravka u Španjolskoj vraća u Hrvatsku. Tamo je radio na snimanju španjolskog filma o legendarnom vaterpolskom treneru i bivšem vaterpolistu Draganu Matutinoviću (67) kojeg igra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je u Španjolskoj imao vremena i za uživanje pa se tako susreo i s mnogim prijateljima, većinu vremena je proveo snimajući film. Sada je njegovom uživanju u Španjolskoj službeno došao kraj.

JESTE LI VI ZNALI? Kobno pitanje za 64.000 kuna u Milijunašu: Mladić nije znao odgovor o slavnom oskarovcu

Na Instagramu je tako podijelio fotografiju filmske ekipe uz opis u kojemu je ispričao kako mu je bilo na snimanju.

- 42 segundos. Završismo istoimeni film, a toliko je Španjolce dijelilo od zlata na OI 92 u Barceloni. Zlata u vaterpolu pod vodstvom Dragana Matutinovića kojeg sam utjelovio. Bacio sam se u ovaj film 'na glavu', gomila teksta na španjolskom jeziku, jeziku koji sam uvijek slušao sa zadovoljstvom, ali govorio nikada. Svakodnevni rad s profesoricom Sandrom Bošnjak, golema podrška i ljubav ekipe na setu filma i uspjeli smo - pohvalio se Tarik.

Rekao je i da je u dogovoru s Hrvatskim vaterpolskim savezom i Pericom Bukićem (55) podijelio svojim kolegama originalne kapice Barakuda.

ZVIJEZDE IZ HRVATSKE I REGIJE Što su sve radili prije nego su se proslavili? Čistačice, grobari...

- Mjesec i pol života koji ću pamtiti po predivnoj energiji filmske ekipe, puno strpljenja, podrške, smijeha i obogaćen ljudima koje ću rado opet vidjeti, stresa i buđenja po noći, glave prepune riječi koje traže svoje mjesto, 'izgubljen u prijevodu'. Možda je činjenica što je film 'muški' pogurala emocije jer smo se osjećali kao da je kraj ekskurzije ili neke vojne akademije u kojoj smo uživali. Zagrljaje na rastanku pamtit ću cijeli život. U dogovoru s HR vaterpolskim savezom i Pericom Bukićem podijelih svojim 'gladijatorima' originalne kapice 'barakuda', što je izazvalo oduševljenje. Lijepo je vidjeti 'Pedra' i 'Manela' u HR timu - dodao je glumac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Brufen 28.11.2021.

    Kad snima novu reklamu za cjepivo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare