Obavijesti

Show

Komentari 20

Što su sve radili prije nego su se proslavili? Čistačice, grobari...

Što su sve radili prije nego su se proslavili? Čistačice, grobari...
1

Mili Elegović prvi je posao dala Mani Gotovac u zagrebačkom Teatru ITD. Mila je imala malu ulogu opatice na koturaljkama u predstavi 'Putnici'. Honorar je bio vrlo malen. Drugi su krenuli još teže...

VIDEO

Glumac Enis Bešlagić (46) sa 16 godina je pobjegao od rata iz rodnog Tešnja tetki u Njemačku. Odmah se zaposlio u tvrtki za čišćenje, a nakon tri mjeseca ribanja ureda počeo je raditi na groblju u Münchenu. 

Radio je kako ne bi bio na socijalnoj pomoći, a tamo je naučio puno o životu. Od zarađenog novca kupovao je ono što si u djetinjstvu koje je prekinuo rat nije mogao priuštiti. Tako bi na benzinskoj znao kupiti 25 čokoladica. Da je pristao na promaknuće možda ga nikad ne bi gledali u brojnim filmovima i serijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:02

Još jedan naš poznati pjevač počeo je 'karijeru' na sprovodima. Krunoslav Kićo Slabinac  morao je početi raditi još kao osnovnoškolac jer očeva plaća nije bila dovoljna da prehrani pet članova obitelji. Zarađivao je kao ministrant na sprovodima. Kao dječak je imao dosta smisla za biznis. Stric mu je poklonio projektor i nekoliko rola filmova,a Kićo je od toga napravio pravo malo kino u svom dvorištu i naplaćivao ulaznice za to.

U limenoj glazbi na sprovodima, prve novce zaradio je velikan hrvatske glazbe, pokojni Arsen Dedić, ali i pjevačica Colonije Indira Levak (48).

Glazbenica Nina Badrić (49) je već s devet godina pjevala u Zvjezdicama, no prvi je novac zaradila kao prodavačica u butiku, baš kao i Vlatka Pokos (51).

Glumac Tarik Filipović (49) prve je novce zaradio kao konobar i kolporter. Htio je, kaže, zaraditi za ljetovanje, iako mu je tata htio platiti. Glumac i voditelj prvu je plaću dobio s nepunih 17 godina. Radio je kao konobar u stričevu kafiću u rodnoj Zenici, a zbog dobrih napojnica, imao je za tri tjedna na moru. 

'Afera dekolte': Vlatka Pokos je zbog kobne haljine dobila otkaz
'Afera dekolte': Vlatka Pokos je zbog kobne haljine dobila otkaz

- Bome sam se ja naradio prije nego što sam stao na pozornicu – priznao je svojedobno Tarik.

Borisu Mirkoviću (55) prvi honorar su potrošili roditelji, kao i njegovom bratu Mariju. I ne samo prvi. Obojica su od malih nogu glumili u ZKM-ovim predstavama i dobivali zato novac, a još bolje honorare dobivali su za uloge i statiranje u serijama i filmovima.

Jurica Galoić/PIXSELL

Mili Elegović (51) prvi je posao dala Mani Gotovac u zagrebačkom Teatru ITD. Mila je imala malu ulogu opatice na koturaljkama u predstavi “Putnici”. Honorar je bio vrlo malen. 

Ivanki Boljkovac (66), je kao srednjoškolka zarađivala čisteći diskoteke s majkom, a slično je počela i voditeljica Daniela Trbović (58). Nakon trećeg razreda srednje škole zaposlila se kao čistačica u turističkoj agenciji u Karlovcu.

- Dizala sam se u pola šest i radila sve što je trebalo. Čistila sam urede i zahode, kuhala kave, nosila račune u banku – prisjetila se Daniela. Radila je mjesec dana, pa otišla na trotjedno ljetovanje s dečkom.

POGLEDAJTE INTERVJU S MILOM ELEGOVIĆ I RENEOM BITORAJCEM: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku