To je to što me zanima!

Tata Debore iz 'Supertalenta' je pokojni humanitarac i sportaš: 'Mislim na njega dok treniram'

Tadija Opačak preminuo je prošle godine od teške bolesti te iza sebe ostavio udovicu i petero djece. Nakon borbe s ovisnošću postao je poznati humanitac i maratonac, te dobitnik nagrade Ponos Hrvatske
Vidi originalni članak

Devetogodišnja Deborah Opačak sinoć je na pozornici 'Supertalenta' je izvela koreografiju prepunu zahtjevnih akrobatskih elemenata i dobila četiri 'DA' od žirija. Deborah je kći Tadije Opačka, poznatog brodskog humanitarca i maratonca, koji je preminuo prošle godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Tadija je u 60. godini života izgubio borbu s teškom bolešću, a njegova supruga Monika ostala je samohrana majka s petero djece. 

- Mama i tata su me najvažnije naučili da budem skromna i poštena. Tata mi jako nedostaje i često mislim na njega dok treniram - rekla je malena Deborah u emisiji.

Njezin otac je pobijedio ovisnost i prerastao u neviđenu sportsku veličinu. Ove godine je osvojio nagradu Ponos Hrvatske koju je u njegovo ime preuzela udovica.

NEDOSTAJE JOJ TATA Devetogodišnja Deborah, kći poznatog humanitarca, šokirala žiri zahtjevnim akrobacijama

- Bog me spasio. Bio sam na samom dnu, do 17. godine probao sam sve vrste hašiša, u 17. godini sam upoznao opijum, pa heroin. Svi su me znali kao propalicu, a dvaput sam završio na stranicama crne kronike. Posljednje tri godine ovisnosti o drogama heroin sam uzimao jer sam morao. Često sam u takvim stanjima konzumirao i alkohol i sedative. Po nekoliko mjeseci nisam vidio svjetlost dana, živio sam noću, a po danu sam spavao i razbijao mamurluk. Psiha mi je bila razdvojena od prekomjernog uzimanja halucinogenih droga. Došavši do ruba, znao sam da će, ako nešto ne poduzmem, puknuti živci - pričao je Tadija nakon što je pobijedio ovisnost.


Idi na 24sata

Komentari 4

  • 08.11.2021.

    Mala je čudo🧡

  • jamesbond7777 08.11.2021.

    Super je mala,, ako je godina dana treninga svaka čast 🙄🙄

  • samodanas 08.11.2021.

    Curica je predivna, nek joj je sva sreća u životu

Komentiraj...
Vidi sve komentare