To je to što me zanima!

Tata Mario Mihaljević poželio sreću Albini i sinu Branimiru fotografijom starom 38 godina

Djed Branko Mihaljević poznati je autor pjesama: 'Zeko i Potočić', 'Golubovi' i 'Pjevat će Slavonija'. Tata nije uspio pobijediti na Eurosongu, ali sada je red na sinu
Vidi originalni članak

Tata autora Albinine pjesme 'Tick-Tock', Mario Mihaljević (69) tvorac je pjesme 'Đuli', s kojom je Danijel Popović (65) nastupio na Eurosongu 1983. godine. Odlaskom Albine i sina Branimira u Rotterdam, poželio im je sreću s objavom fotografije na Facebooku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dragi sine Branimiree, draga Albina od srca vam želim da budete bolji od nas dvojice prije 38 godina.Večeras je samo prva stepenica....Idemooooo......- napisao je Mario u opisu fotografije.

Mariov otac Branko Mihaljević također je poznati tekstopisac, neke od njegovih najpoznatijih pjesama su: 'Zeko i Potočić', 'Golubovi' i 'Pjevat će Slavonija'.

-Tata je bio velika faca, ali nije prešao granice. Ja jesam. Skoro sam i postao direktor Zagrebfesta. Sad je to moj sin. I nisam pobijedio na Eurosongu, ali Branimir bude – kaže Mario.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • malagarava777 19.05.2021.

    Dakle sad znamo zašto je Albina. pobijedila kod nas.Od svih najava i stanja samo je stajala i mrdala ko ona mršava lutka u autu.. Rekla sam vam da će biti zadnja

  • theshitdisturber 18.05.2021.

    užas nastup, užas rezultat. tako je to u životu.

  • Neven Landek 18.05.2021.

    korsiniče u pravu si

Komentiraj...
Vidi sve komentare